• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

La Arthur Murray poti dansa si fara partener!

IMG_3014

De multe ori este interpretat gresit faptul ca daca nu ai partener, nu poti lua cursuri de dans. Acest lucru este total eronat. Chiar daca partenerul tau nu doreste sa ia lectii de dans cu tine, sau pur si simplu nu ai un partener este ideal sa vii la Arthur Murray si sa te indragostesti de dans! De ce? Deoarece, dansul la Arthur Murray inseamna mai mult decat o simpla coregrafie de pasi de dans, inseamna distractie, comunicare si legarea unor adevarate relatii de prietenie.

Un alt motiv pentru care partenerul nu este necesar este faptul ca profesorii Arthur Murray devin partenerii tai de dans! Atenti, rabdatori si mereu cu zambetul pe buze, acestia vor deveni cu siguranta cei mai buni parteneri de dans!

De asemenea, la orele de grup, alaturi de ceilalti colegi din studio, dansurile se practica prin rotatie, adica nimeni nu va ramane vreodata fara partener ci fiecare va dansa cu persoane diferite. Sau pur si simplu dansurile se vor dansa in linie. Acesta este un exercitiu extrem de benefic, deoarece dupa aceste experiente, dansatorii vor putea dansa cu absolut oricine interactioneaza, fara sa fie create bariere de stiluri.

Aceasta libertate este foarte benefica pentru orice dansator, deoarece poate sa experimenta diferite modalitati de a dansa si este obisnuit sa cunoasca mai bine conceptul de „leading and following” (citeste mai multe aici).

Lecțiile de dans din studioul Arthur Murray București înseamnă mai mult decât învățarea unor pași de dans. Îmbunătățirea spirituală, liniștea sufletească și relaxarea minții sunt numai unele dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanților. Dansul de societate sau cum mai este numit “ballroom dance”, este un tip de activitate care aduce o mulțime de beneficii în viața oricui. Dansul este un bun tratament atât pe plan fizic, cât și pe cel emoțional și acest fapt este demonstrat științific. Persoanele care practică „ballroom dance”, ca activitate extra job sunt mult mai relaxate, au mai multă poftă de viață și privesc situațiile cu pozitivism.

Iar sezonul dansului este deschis pe tot timpul anului. Asa ca nu rata sansa sa iti infrumusetezi primvara prin pasi de dans, alaturi de echipa Arthur Murray!

Arthur Murray6

 

 

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!