• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

În căutarea unui partener de dans

suit-couple-blue-shoes

Dacă unul dintre planurile tale pentru anul acesta e să înveți să dansezi, dar partenerul de viață nu îți împărtășește entuziasmul în această direcție și bate în retragere, nu trebuie să te îngrijorezi. Îți poți găsi destul de ușor un partener de dans, atâta timp cât ții cont de câteva criterii atunci când faci alegerea.

Dansul e o activitate de cuplu minunată, însă dacă nu reușești să o convingi pe persoana iubită să ți se alăture, nu te teme că nu vei găsi un partener care să-ți ofere tot suportul de care ai nevoie. În primul rând, fă o listă cât mai precisă legată de calitățile pe care ți-ar plăcea să le aibă viitorul tău partener, ca un fel de CV. Poate îți dorești să fie o persoană carismatică și amuzantă, care să-i facă pe cei din jur să râdă ori de câte ori are ocazia. O caracteristică importantă e încrederea și spiritul de lucru în echipă, întrucât veți face parte din aceeași echipă și vă veți seta țeluri comune.
Și o atitudine pozitivă e de dorit din partea unui partener de dans ideal, care să vrea să ți se alăture la fiecare provocare și cu care să iei decizii atunci când e vorba de coregrafii. Evident, un partener de dans potrivit e și un foarte bun comunicator și știe să-și manifeste nemulțumirile în caz că acestea apar, dar și aprecierea pentru aportul tău în realizările voastre. De asemenea, e important și să aveți dorințe cât mai asemănătoare în ceea ce privește evoluția voastră pe ringul de dans și să fiți la același nivel de pregătire când vă începeți drumul.

Webp.net-resizeimage

Unde să cauți un partener de dans? Una dintre cele mai bune idei în acest sens e chiar studioul de dans, unde vei întâlni oameni cu același scop ca tine, care probabil sunt și ei în căutarea perechii perfecte. Instructorii de dans de la Arthur Murray te pot ajuta să faci alegerea potrivită în ceea ce privește alegerea partenerului, deoarece lucrând cu foarte mulți dansatori de-a lungul timpului și-au dezvoltat abilitatea de a crea perechi reușite și de a-i îndruma pe membrii acestora spre a deveni foarte buni dansatori. Dacă vrei să te convingi, prima lecție de dans la Arthur Murray e gratuită!
Dacă ești o persoană sociabilă, căreia îi place să meargă regulat în cluburi sau localuri unde se dansează sau la petreceri, nu-ți va fi deloc greu să pui ochii pe un potențial partener de dans și să te împrietenești cu acesta. Astfel, înainte să încercați ceva serios, poți verifica dacă aveți „chimie”. Nu în ultimul rând, te poți orienta în grupul de prieteni sau poate chiar pe social media, printr-o postare în care să-ți faci faci cunoscută dorința de a găsi un partener.

Webp.net-resizeimage (1)

Postat de: Cici
Inscrie-te!