• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Idei rustice pentru dansul mirilor

Wedding-Dance

Dacă ești o persoană nonconformistă și ai ajuns la momentul căsătoriei, cu siguranță vei dori să creezi o atmosferă mai specială pentru această ocazie, prin urmare și dansul mirilor trebuie să fie mai deosebit. La început, nunțile se țineau de obicei în aer liber și, deși erau un prilej de sărbătoare, nu foarte multe erau complexe sau bogate în invitați. Ulterior, petrecerile de nuntă au devenit din ce în ce mai pretențioase, iar dansurile asociate lor din ce în ce mai elegante.

Tradițiile legate de nunți s-au diversificat foarte mult de-a lungul timpului, popoarele creând obiceiuri care să se încadreze în culturile aferente lor. Astăzi, o nuntă reușită nu trebuie neapărat să fie una fastuoasă, se pune mai mult accentul pe preferințele mirilor, pe personalitățile acestora, și mai puțin pe ideile tradiționale. Dansul mirilor a evoluat o dată cu evoluția conceptului de nuntă, fiind una dintre atracțiile principale ale evenimentului. Acesta constă într-un moment artistic ai cărui protagoniști sunt proaspăt căsătoriții și marchează începutul drumului pe care aceștia pornesc împreună. În timpul lui, toți ochii sunt îndreptați către cei doi miri, deci trebuie să fie un moment desăvârșit.

IMG_6649

Pentru cei care nu doresc să-și celebreze uniunea printr-un ballroom dance obișnuit și preferă o petrecere mai rustică, specialiștii de la școala de dans Arthur Murray din București au o serie de propuneri interesante. Chiar dacă valsul la nuntă a devenit într-o oarecare măsură un clișeu, acesta poate fi adaptat astfel încât să devină chiar și un barn dance și să aducă o notă sofisticată atmosferei. Este unul dintre cele mai populare dansuri, fiind perceput ca un simbol al afecțiunii și al apropierii dintre parteneri. O altă idee potrivită este swing-ul, care datorită mișcărilor energice și caracterului distractiv se încadrează de minune într-o tematică mai western. Ritmul lui alert poate fi ușor solicitant, însă mișcările nu sunt greu de executat. Și foxtrot-ul este o sugestie inspirată pentru o nuntă ieșită din tipare. Combinațiile diversificate de ritmuri care se pot face sunt accesibile și nu foarte obositoare.

20258137_1457446781017228_1279485396932840073_n

Postat de: Cici
Inscrie-te!