• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Dansul mirilor – idei pentru o nuntă tomnatică specială

Dansul mirilor

Toamna se numără nu numai bobocii, ci și mirii, sezonul nunților fiind încă în toi. Trebuie să ne pregătim temeinic pentru ca experiența nunții să fie una memorabilă, iar distracția și buna dispoziție să domine atmosfera. De aceea, dansul mirilor joacă un rol deosebit de important în această poveste.

Cu toții știm de tradiționalul vals și de tandrețea pe care acesta o emană, însă mulți dintre noi probabil ne-am dori să vedem și ceva mai…diferit în materie de dansuri de nuntă. Încă de anul trecut, cuplurile tinere au început să-și diversifice gusturile și să se îndrepte spre stiluri mai puțin obișnuite pentru dansul mirilor, cum ar fi salsa, charleston sau foxtrot.

Dansul mirilor 1

Specialiștii de la Arthur Murray îi sfătuiesc pe viitorii miri să fie mai îndrăzneți și să dea frâu liber creativității. Pentru a pune cu adevărat în valoare expresia “nuntă de vis”, aceștia pot recurge la dansurile-poveste, care se aseamănă unor mini piese de teatru. Astfel, cei doi miri au șansa să se transforme prin intermediul dansului mirilor în protagoniștii unui moment artistic de basm și să le ofere invitaților o experiență de neuitat. Acest tip de dansuri pot fi puse în scenă foarte ușor cu ajutorul unor props-uri potrivite și se încadrează perfect într-o nuntă tematică.

Ideea de a include cât mai mulți invitați în momentele de dans este de asemenea una destul de nouă în scena dansurilor de nuntă. Cui nu-i plac surprizele? Momentele de dans surpriză pot avea loc la începutul petrecerii sau la jumătatea acesteia, iar dansul mirilor poate deveni astfel un dans de grup. Partea frumoasă e că la el pot participa și membri ai familiei sau prieteni, care devin complicii unuia dintre parteneri și îl ajută să-și surprindă în mod plăcut jumătatea.
Flashmob-urile sunt cea mai nonconformistă alegere – sunt energice, catchy și, deși par greu de realizat, instructorii de dans de la Arthur Murray București sunt gata să le ofere viitorilor miri tot suportul de care au nevoie. Mai multe detalii despre dansul mirilor puteți afla printr-o discuție cu colegii noștri la numărul de telefon 0722 876 876 sau prin programarea la o lecție gratuită pe www.arthurmurray.ro/oferta-nunta.

Dansul mirilor 2

Postat de: Cici
Inscrie-te!