• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Filozofia Arthur Murray: dans, pasiune, distracție, relaxare

B-5

Ce ar fi să te poți trezi dimineața fresh și energic indiferent de ora la care te-ai culcat sau de ora la care te trezești? Un stil de viață sănătos nu este un mit, ci realitatea prin care poți funcționa optim și să te simți cel mai bine. Deja cunoști beneficiile unui somn odihnitor, ale unei diete echilibrate și ale sportului regulat, însă în a le pune în practică majoritatea întâmpină dificultăți. Poate că este dificil să găsești motivația sau poate ai nevoie de ceva nou care să te anime… și aici își intra în rol școala de dans Arthur Murray.

Când distracția și activitatea fizică se contopesc, vorbim despre dans. Și dacă vorbim despre cursuri de dans, atunci neapărat trebuie să discutăm de ce trebuie să vii la cursurile e dans Arthur Murray. Ei bine, poate că spre deosebire de frecventarea sălilor de fitness sau jogging, dansul implică atenție, concentrare, tehnică, emoție, pasiune și, astfel, te face să devii una cu ritmul pe ringul de dans. Lucrurile capătă contur și mai frumos atunci când ai parte de profesori care te încurajează și care îți transmit din pasiunea lor, la fel cum colectivul de cursanți fac din fiecare întâlnire o adevărată petrecere, iar totul se desăvârșește în momentul în care și tu simți că dansul face parte din tine și vice versa.

curs de dans

Ne dorim ca toți cursanții să aibă parte de o experiență de neuitat. Din acest motiv, în funcție de cât de confortabil te simți, poți opta pentru lecții private sau lecții de grup. În oricare dintre cazuri, vei avea parte de aceeași dedicare și atenție pentru a te perfecționa în măestria dansului! Pentru că latura distracției e un scop principal al nostru, organizăm periodic sesiuni de petreceri și evenimente tematice unde toți participanții își pot etala mișcările învățate într-un cadru de fiesta. Olé și te așteptăm la un Tango!

curs de tango

Postat de: Cici
Inscrie-te!