• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Este timpul pentru cursuri de dans!

IMG_4758

Este timpul pentru cursuri de dans la Arthur Murray!

Pentru că ne dorim să fii întotdeauna în formă și să te simți excelent, îți lansăm invitația de a te alătura cursurilor de dans de la Arthur Murray!


Trebuie să știi că nu este nevoie de o petrecere pentru a te simți bine și a dansa necontenit, ci poți face lucrul acesta de mai multe ori pe săptămână, după ce termini activitățile cotidiene . Meriți timp doar pentru tine și pentru a te relaxa și, în fond, acestea sunt „recompense” pentru organismul tău după atâtea ore de stres și lucru intens. Am putea vorbim ore în șir despre beneficiile dansului și despre cum poți avea parte de ele în cel mai minunat mod la școala de dans Arthur Murray, însă ne vom rezuma la câteva cuvinte și… pe restul le păstrăm pentru data viitoare!

_[FB]_MG_5632
Nu putem să ținem secret faptul că, în primul rând, ne distingem prin profesionalism. Și oricât de narcisist ar putea părea, nu ne-am atribuit gratuit însușirea, ci aceasta e confirmarea tuturor celor care ne-au călcat pragul! Totuși, putem să îți garantăm că suntem perfect pregătiți cu profesori de excepție gata să te învețe orice stil de dans îți dorești. Mai mult, cum atmosfera dă tonul, magia se întâmplă într-un cadru foarte prietenos care te invită pe ringul de dans. Tango, Vals, Swing, Rumba, Merengue, Hustle… dorința-ți ne e poruncă!
Totuși, pentru că dansul trebuie să fie întotdeauna o plăcere și pentru că ne dorim să îți oferim asta, poți veni la cursuri de dans la Arthur Murray în funcție de programul tău. De asemenea, pentru a fi și mai determinat și a-ți face experiența cât mai plăcută, poți să îți convingi prietenele, mama, partenerul de viață, sau pe cine dorești, să te însoțească. Este o ocazie minunată de a comunica și de a petrece timp de calitate împreună cu cei dragi ție. Însă, dacă îți dorești timp doar pentru tine te așteptăm și singur! Promitem că este o experiență care se va transforma într-un stil de viață! Desigur, cu oricine ai alege să vii, poți participa în cadrul unor lecții private, în care profesorul de dans se va ocupa exclusiv de pregătirea ta sau poți face lecțiile de dans și mai distractive împreună cu ceilalți entuziaști ai dansului.
Tot ce trebuie să faci este să îți iei încălțăminte comodă, iar noi îți oferim bunădispoziție, energie și mișcări de dans spectaculoase!

beneficiile dansului

Postat de: Cici
Inscrie-te!