• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro
Arthur Murray

Descopera puterea si magia dansului pentru relaxare si socializare la Arthur Murray!

Renume mondial

Numele Arthur Murray este legat de coregrafii celebre precum cele din “Dirty Dancing”, “Parfum de Femeie” sau “Frumoasa si Bestia”. Popularitatea studiourilor de dans Arthur Murray atinge un nivel mondial, iar instructorii scolilor de dans Arthur Murray pot fi vazuti pe platourile de filmare de la Hollywood.

Antrenori profesionisti

Instructorii scolii noastre de dans au fost intens pregatiti la sediul central Arthur Murray International. Ei aplica cu pasiune sistemul de exceptie dezvoltat in studiourile Arthur Murray, cu ajutorul caruia oricine poate deveni un dansator desavarsit, iar dansul devine un stil de viata.

Prima lectie gratuita

La scoala de dans Arthur Murray, oricine poate invata sa danseze spectaculos. Convinge-te intr-o prima lectie gratuita. Suna la 0722 876 876 sau scrie-ne la office@arthurmurray.ro si programeaza-te la o intalnire cu relaxarea si un nou stil de viata alaturi de instructorii Arthur Murray.

Arthur Murray Bucuresti

Aflat intr-o zona deosebita din Nordul Bucurestiului, studioul de dans Arthur Murray Bucuresti a fost decorat si amenajat intr-un stil elegant. Spatiul generos are o priveliste spectaculoasa si ofera un ambient ideal pentru relaxare in pasi de dans. Instructorii scolii noastre au fost intens pregatiti de reprezentantii Arthur Murray International, pentru a putea sa va impartaseasca placerea de a dansa, si sa aplice cu atentie sistemul unic dezvoltat de Arthur Murray care face din dans un stil de viata.

Informatii

Arthur Murray Bucuresti iti prezinta o noua modalitate
de a petrece timpul liber. Walk in ... Dance out!
Te asteptam!

 Adresa: Str Nicolae Caramfil, Nr 87, Etaj 2,
Sector 1, Bucuresti.
 Telefon: 0722 876 876
 Email: office@arthurmurray.ro
Politica Cookies

Social Media

Ne puteti gasi si pe:

Inscrie-te!