• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Distracție în pași de dans de societate

arthur-murray1

Dans de societate, pentru distracție și doza zilnică de bună dispoziție!

Dansul este pentru toată lumea! Fie că ești o fire extrovertită și găsești prin dans încă un mijloc de a te exprima sau te afli de cealaltă parte, a introvertiților, iar orice activitate te ajută să comunici, te asigurăm că dansul este mai mult decât recreere și exprimare, este întocmai un mod de a fi.

Pentru foarte mulți dintre cursanții care au călcat pragul școlii de dans Arthur Murray, dansul s-a transformat într-o pasiune de neegalat. Poate că datorită profesorilor care au același entuziasm în a-și împărtăși din veleitățile ritmice sau a colectivului energic și dornic de a învăța dansul până la cel mai mic detaliu, însă un lucru este cert: magia Arthur Murray este cât se poate de reală, antrenantă și, mai ales… dansantă!

IMG_4362

Cu siguranță cu toții ne amintim de distracția din plin din cadrul petrecerilor, de muzica și dansul care antrenau tot corpul. Ei bine, de ce nu să nu ai parte de acest lucru de mai multe ori pe săptămână? Este nevoie doar de prezență- atât fizică, cât și de spirit- și de vestimentație comodă! Cursurile de dans de societate la Arthur Murray sunt concepute în maniera în care oferă tuturor cursanților posibilitatea de a învăța cât mai multe dintre cele mai celebre stiluri de dans, alături de distracție, dans și energie. Convinge-ți partenerul de viață sau o prietenă să te însoțească și vă puteți consolida legătura într-un mod extrem de plăcut și natural!

B-10

Mai mult, nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei putea învăța anumite mișcări mai complexe pentru că profesorii profesioniști sunt întotdeauna prezenți în a-ți explica pas cu pas tainele dansului. Pregătește-te să fii întotdeauna sufletul petrecerii la evenimentele la care vei participa și… să dai startul distracției! La Arthur Murray, dispunem de un orar foarte flexibil, astfel că îți poți organiza cursurile de dans de societate în funcție de activitățile zilnice și de dispoziția de a te destinde – deși nu credem că este posibil ca aceasta din urmă să lipsească vreodată. Trebuie să mai știi că orele de dans te vor purta înconjurul lumii în pași ritmici și printre cele mai iubite stiluri de dans amintim Tango Argentinian, Rumba, Salsa, Vals, Hustle. Experimentarea atâtor stiluri de dans este o modalitate foarte bună de a avea acces la specificul altor culturi și de a-ți dezvolta mai ales tehnica, atenția, creativitatea, aptitudinile și psihicul. Te așteptăm alături de echipa Arthur Murray întotdeauna cu chef de dans!

beneficiile dansului

Postat de: Cici
Inscrie-te!