• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Despre voucherul cadou: cui poți oferi în dar cursuri de dans la Arthur Murray?

Gift Card Arthur Murray

Se spune că cele mai reușite cadouri sunt cele care îndeplinesc o dorință sau dezvoltă anumite pasiuni, iar atunci când oferi întocmai ceea ce ți-ar plăcea să primești la rândul tău este imposibil să nu fie un dar apreciat. În cazul acesta propunerea noastră este un cadou ce impune distracție, destindere, energie și implicare, mai pe scurt: cursuri de dans la școala Arthur Murray. Cea mai bună parte este faptul că îl poți oferi oricui pentru că, așa cum am văzut într-unul dintre articolele trecute, vârsta nu este un criteriu în ceea ce privește dansul! Cu atât mai mult, dacă persoana căreia îi vei oferi un voucher pentru cursuri de dans este întotdeauna sufletul petrecerii și dă tonul distracției, atunci cu atât mai mult îi vei împlini dorința de exprimare prin dans și de perfecționare a unei pasiuni.

B-35

Mai mult, dacă te gândești că este posibil să întâmpini retincență atunci când vei oferi cadoul, atunci nu îți rămâne decât să vii cu dovezi despre beneficiile dansului: activitate fizică constantă, somn odihnitor, energie, distracție, o activitate ce poate deveni pasiune. În orice caz, nu există dezavantaje ale practicării dansului, astfel că suntem siguri că un „nu” nu este posibil. Dacă totuși consideri că ar fi mult mai bine primit, alege să participi și tu la cursurile de dans alături de persoana căreia îi oferi cadoul. Este o ocazie foarte bună de a vă petrece timpul împreună, de a socializa cu ceilalți cursanți, dar și de a vă distra pe ritmuri de dans!

Anunță de la început faptul că agenda încărcată și programul de la serviciu nu sunt un impediment pentru a lua parte la cursurile noastre de dans, iar sistemul funcționează foarte simplu din punctul acesta de vedere: programul cursurilor și al programelor de dans este up-datat lunar pe site-ul arthurmurray.ro, la secțiunea Orarul Cursurilor și cursanții se pot prezenta în funcție de disponibilitate și preferințe.

_B-32

Pentru cei care întotdeauna și-au dorit să învețe un anumit stil de dans sau să reproducă ca niște profesioniști scene de dans din filme celebre , atunci un cadou inedit ce le permite toate acestea este mai mult decât binevenit! În plus, impresionează mult mai mult decât clasicele flori sau felicitarea cu urări și este foarte probabil să fii cel care contribuie la descoperirea unei noi pasiuni. Alege să faci cadouri memorabile și magice cu școala de dans Arthur Murray!

Alege un giftcard acum!

Gift Card Arthur Murray

Postat de: Cici
Inscrie-te!