• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

De ce studioul Arthur Murray ofera cele mai bune lectii de dans?

c700x420

Lectiile de dans sunt unice.

Acest aspect nu este luat in considerare de majoritatea oamenilor, nici macar de cursanti. Insa, adevarul este ca lectiile de dans variaza de la studio la studio. Ba mai mult, lectiile de dans variaza chiar si de la profesor la profesor, caci pana la urma suntem oameni si chiar si minunatii tai intructori de dans au punctele lor forte si slabe.

Cu toate acestea, lectia de dans de la Arthur Murray este diferita. Profesorii Arthur Murray au ceva special,  ce nu se regaseste la niciun alt profesor: puterea francizei de partea lor.

 

 

Ce inseamna asta?

Franciza de dans Arthur Murray este o organizatie de top construita de instructori. Exista o intreaga paleta de training-uri, seminarii, competitii si ceremonii la care iau parte toti instructorii. In cadrul acestor evenimente, care sunt asemanatoare cu cele la care iau parte studentii nostri,  iesim din zona noastra de confort, ne depasim limitele si ne educam  in ceea ce priveste atat partea dans, cat si  de customer service.

Ne provocam si educam in mod constant  nu doar abilitatea de a dansa, dar si modul de a impartasi aceste cunostinte. Iata asadar,  un aspect foarte important asupra caruia ar trebui sa ne indreptam atentia: Un dansator extraordinar nu este neaparat si un profesor foarte bun.

 

Gandeste-te la cel mai bun dansator din lume. Cine il pregateste? In mod evident, nu cineva mai bun ca el. Nu exista un dansator mai bun, ca cel mai bun dansator din lume. Acea persoana care pregateste cei mai buni dansatori, este cineva capabil sa imbine tehnica si stilul, cu ajutorul cuvintelor si exercitiilor potrivite, asa ca o sa repet: Un dansator extraordinar nu este neaparat si un profesor foarte bun.

 

Acum sa iti mai spun un lucru: un profesor foarte bun te poate transforma intr-un dansator extraordinar.

Motivul pentru care lectiile de dans la Arthur Murray sunt atat de speciale, este pentru ca intreaga organizatie din spatele tuturor instructorilor, ii determina sa fie atat profesori cat si dansatori foarte buni. Trebuie sa vii si sa incerci pe pielea ta – Odata ce ai facut asta, o sa intelegi perfect despre ce vorbesc!

 

Acest articol a fost tradus si adaptat. Aici ( http://www.arthurmurraydancenow.com/blog/what-makes-arthur-murray-dance-lessons-better) gasiti link-ul catre articolul original.

Postat de: Cici
Inscrie-te!