• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Dăruiește o experiență pe post de cadou de sărbători

gift-wrapping-party-2

Sezonul cadourilor este în plină desfășurare, iar mulți dintre noi încă mai caută cadoul perfect pentru persoana iubită. Pe măsură ce timpul trece, devine din ce în ce mai dificil să alegem un cadou inspirat pentru persoana de lângă noi, motiv pentru care ar trebui să lăsăm puțin lucrurile materiale deoparte și să ne gândim la lucruri care nu doar ar impresiona, ci ar și rămâne în memoria destinatarului.
De ce să alegem cadouri experiențiale în defavoarea unor lucruri pe care le-am mai dăruit deja sau cu care nu am fi mulțumiți? În primul rând, majoritatea ne oferă ocazia să petrecem timp împreună cu persoana iubită, ceea ce în cursul anului este destul de complicat. În al doilea rând, avem ocazia să învățăm ceva nou sau să încercăm ceva ce nu am mai încercat până acum. Nu în ultimul rând, experiențele demne de-a fi reținute rămân întipărite în memorie pentru totdeauna.

Întâlnirile sunt întotdeauna apreciate, în special de către femei, care sunt foarte entuziasmate în legătură cu ieșitul în oraș la o cină romantică. Pentru a face seara de neuitat, puteți alege ca cina să fie urmată de un spectacol de teatru, de balet sau de o seară la operă.

MACBETHTerm179-copy

Din același registru, o degustare de vin în doi, într-un cadru special, este de asemenea o idee binevenită. Cu atât mai mult cu cât poate fi însoțită de participarea la procesul de realizare al băuturii.

winetasting

Cum sună o vacanță în care să luați împreună lecții de echitație? Dacă este însoțită de multe peisaje frumoase și de obiective turistice de vizitat, sună a vacanță ideală. Exact ce aveți nevoie pentru a mai ieși puțin din rutina plictisitoare.

Woman-riding-horse-GettyImages-83163368-58dfea073df78c51623a2bf7

O altă activitate pe care trebuie s-o experimentați împreună sunt lecțiile de dans. Participarea la acestea va consolida relația dintre tine și partenerul tău într-un mod neașteptat și vă va da șansa să vă bucurați din plin de compania celuilalt. Un gift card Arthur Murray poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită!

IMG_4758

Pe parcursul anului nu aveți foarte mult timp de escapade în locuri îndepărtate, de aceea câteva zile petrecute în mijlocul naturii, la o cabană, pot fi exact ce aveți nevoie ca să vă reîncărcați bateriile și să vă pregătiți pentru trecerea în noul an.

Austin-Cabin-Walton-Architecture-exterior

Cei mai mulți dintre noi au călătorit cu avionul de mai multe ori, însă probabil nu toți ne-am întrebat cum ar fi să manevrăm chiar noi unul. Lecțiile de pilotaj nu sunt ceva foarte obișnuit, însă pot reprezenta o experiență interesantă și inedită alături de partener.

VR-flight-phobia

Postat de: Cici
Inscrie-te!