• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Dansează ca și cum nimeni nu te vede…

pexels-photo-1701202

Dacă ai mai lăsat loc pe lista rezoluțiilor din acest an, avem noi o propunere care îți va aduce multe zâmbete: dansează ca și cum nimeni nu te vede. Fie că îmbini pași de vals cu tango argentinian, cha-cha cu bachata sau husltle, dansul îți poate aduce acea energie bună care să-ți schimbe ziua sau seara, după caz. 

Arthur Murray a iubit dansul. Și de aceea, școala pe care a fondat-o are la bază un principiu esențial: starea de bine. Cei care trec pragul studiourilor de dans Arthur Murray o fac atât pentru teorie, dar mai ales pentru experiență. Astfel, orele de dans sunt de fapt ore în care te relaxezi pe muzică bună, ore în care te reîncarci cu energia pierdută în zecile de ședințe și în traficul bucureștean.

Un alt beneficiu al exprienței Arthur Murray este că înveți să dansezi ca și cum nimeni nu te-ar privi. Simți muzica, ritmul, încizi ochii, combini pașii și te relaxezi. Prin urmare, câțiva pași de dans te vor relaxa nu doar la studio, ci și acasă, în timp ce faci cafeaua de dimineață, la birou, când la radio se aude o melodie care te trimite direct în studioul de dans. Unde nu sunt nici deadline-uri, nici meeting-uri, nici telefoane care nu se mai opresc din sunat.

pexels-photo-705794

Și da, Arthur Murray se baza mult pe faptul că oamenii simt dansul. Tocmai de aceea, o vreme, a predat lecții de dans prin corespondență. Desena pașii de dans pe o foaie de hârtie, iar instrucțiunile erau trimise prin poștă. Sună imposibil? Nu a fost, având în vedere notorietatea câștigată de acesta, atât în SUA, cât și în lume.

Dacă mai ai nevoie de argumente pentru a te convinge că Arthur Murray este o altfel de școală de dans, unde experiența în sine este de neprețuit, vino la o lecție demonstrativă gratuită. Dacă te gândești că nu ai timp, la Arthur Murray înțelegem cât de important este timpul tău, așa că ne adaptăm orarul claselor după programul clienților.

Postat de: Cici
Inscrie-te!