• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Dans in dar!

arthur-murray-in-love-39

Evenimentele deosebite merită sărbătorite. Pentru că persoanelor dragi dorim întotdeauna să le oferim fericire și amintiri plăcute, credem că sunteți de acord cu noi când spunem că mai ales cu ocazia zilelor de naștere trebuie recompensați cu surprize memorabile. De altfel, propunerea noastră de astăzi vorbește despre un cadou inedit pentru o persoană cu advărat deosebită: oferă o sesiune de cursuri de dans la școala Arthur Murray!

Fie că este vorba despre o mamă, soră, soție, fiică sau un soț, trebuie să contribuim la starea lor de bine și să ne preocupăm intens de acest lucru. Desigur, florile pot fi o soluție salvatoare când nu suntem foarte inspirați, însă putem alege să suprindem oferind lecții de dans unei persoane energice, unui pasionat de dans sau pur si simplu oricui vrem să îi oferim din lumea spectaculoasă Arthur Murray. Poate fi dificil să te mobilizezi, să găsești loc în agendă și să vii la cursuri de dans, însă în momentul în care ți se oferă drept cadou, cu siguranță nu trebuie să refuzi, ci să accepți provocarea și să devii un maestru al dansului.

17757422_1333728796722361_6578720496157033904_n

Pentru a fi o idee bine primită, poți veni și tu alături de sărbătoritul căruia îi faci acest cadou și vă veți simți minunat în compania profesorilor experimentați și a colectivului entuziast. De ce nu, poate fi un cadou și pentru tine! Mai mult, activitățile de acest tip nu sunt doar o destindere pentru trup și minte, ci și un prilej de socializare, distracție și consolidare a relațiilor de prietenie. Acordă-ți timp ție și persoanelor speciale pentru tine!

Trebuie să știi că ne plac nespus petrecerile și ne folosim de orice moment pentru a arăta tuturor ce mișcări noi de dans au învățat persoanele minunate care ne calcă pragul, astfel că periodic organizăm evenimente cu diferite tematici care sunt întotdeauna bine primite și așteptate. De la Celebrities Night, Anniversary Parties, Halloween Party sau A Night at the movies, acest tip de petreceri conturează o atmosferă festivă în care toți cursanții participă la competiții de dans și își testează aptitudinile. Astfel, o zi de naștere poate fi sărbătorită pe tot parcursul frecventării școlii Arthur Murray și poate că poți contribui la descoperirea unei adevărate pasiuni a persoanei căreia îi oferi cadoul!

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!