• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Dans in cuplu: Cum ajuta dansul relația cu partenerul de viață

IMG_5916

Pentru a păstra o viață de cuplu sănătoasă este esențial să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Dar, cum timpul este o problemă vitală a zilelor noastre nu rămâne decât să găsești o activitate extra-job, care să vă implice pe amândoi. Incercati dans in cuplu! Este o metodă excelentă pentru a îmbunătăți, pe toate planurile, relația cu partenerul de viață.
Afla cu am ajuta dansul viata de cuplu si programeaza-te la o lectie de dans gratuita!

Dans in cuplu: Cei care vin la dans in cuplu pot fi incadrati in trei stagii ale vieții:

Înainte de a avea copii- este ideal ca un cuplu să ia lecții de dans în această perioadă, deoarece chiar și atunci când timpul devine din ce în ce mai puțin, dansul rămâne o escapadă pentru amândoi.

Perioada creșterii copiilor– este o perioadă puțin mai dificilă, până intervine acomodarea. Apoi, totul devine concentrat asupra copiilor, dar și timpul de cuplu este unul vital. Așadar, dansul este o activitate ideală pentru a crea conexiuni de nedezlegat împreună cu partenerul tău.

Perioada în care copii sunt adulți- este perfect să fructificați această perioadă de reconexiune cu partenerul. În momentul în care, poate aveți prea mult timp pentru amândoi, pot apărea diverse neînțelegeri. Așa că, valorificați acest timp prin plăcerea nespusă de a dansa.

dans cuplu

Atunci când cuplurile vin pentru prima dată la școala de dans Arthur Murray București, nu au nici cea mai mică idee despre experiența minunată pe care o vor avea pe parcursul acestei călătorii. Lecțiile noastre de dans înseamnă mult mai mult decât învățarea unor pași de dans. Îmbunătățirea spirituală, liniștea sufletească și relaxarea minții sunt numai unele dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanților. Cuplurile care trec prin experiența dansului sunt mai fericite, împlinite și relaxate, iar acest fapt se observă în atitudinea lor. Lecțiile de dans la Arthur Murray București sunt distractive, reconfortante, iar cel mai important oferă experiența de a cunoaște oameni minunați care devin o a doua familie.

Frumusețea dansului în cuplu este atunci când partenerii parcă plutesc pe ringul de dans și renunță la propiul ego pentru a deveni un întreg care să evolueze constant. Prin urmare ringul de dans este locul unde magia se întâmplă.

Oricine pășește în Studioul de dans Arthur Murray București devine o parte din familie și are parte de zâmbete, distracție, mișcări de dans uimitoare și cel mai important, de noi prieteni.

Vă așteptăm să vă convingeți, la o primă lecție de dans gratuită!

ad_facebook_v3b

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!