• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cursuri De Dans Latino – pentru romanticii incurabili și nu numai

arthur murray_poza 1

Dansurile latino – pentru romanticii incurabili și nu numai

Dacă simți că pasiunea investită în dansurile latino se apropie de personalitatea ta puternică și însuflețită, atunci înseamnă că ringul de dans are nevoie de tine! Extaz, simfonie de mișcări, pasiune și energie debordantă – doar câteva dintre trăirile pe care le implică dansurile latino! Iar cel mai bun pont este că la Arthur Murray poți alege ce stiluri de dans dorești să exersezi într-un cadru profesionist și cu ajutorul profesorilor de dans experimentați. Opțiunile sunt nenumărate: Salsa, Cha-Cha, Rumba, Merengue, Bachata , însă te așteptăm să te convingi de dansul latino preferat! Încă un motiv pentru a ne vizita: prima lecție este gratuită.

Deși toate stilurile de dans latino se aseamană prin ritmul aparte, interacțiunea dintre parteneri, mișcări energice și, cuvântul cheie, pasiune, acestea prezintă anumite diferențe care le conferă stilul unic.

arthur murray_poza 1

Salsa, un dans care „respiră” prin toți porii Cuba, se caracterizează prin senzualitate și mișcări de dans surprinzătoare. Este un dans care, de obicei, se dansează în cuplu, partenerii fiind foarte apropiați și devenind „un tot” pe ringul de dans. Originile Salsa sunt o simbioză a stilurilor de dans mambo și Rumba, apărând în perioada anilor 1930-1940. Învață la Arthur Murray unul dintre cele mai populare stiluri de dans, iar profesorii noștri profesioniști sunt pregătiți să te introducă în lumea latino în pași ritmici și unduiri de șolduri!

Dansul înseamnă distracție și pasiune. Este un timp pe care îl fructifici pentru a-ți dezvolta mintea, spiritul și psihicul. Lecțiile de Cha-Cha sunt un prilej nemaipomenit de a te distra și a învăța un nou stil de dans simultan. Avându-și rădăcinile în comunitatea afro-cubaneză, Cha-Cha, este un dans alert, fascinant de care te vei îndrăgosti la auzul primului „Cha-Cha 1, Cha-Cha 2”.

arthur murray_poza 2

Merengue este un dans interesant, simplu și distractiv. Deși a fost considerat prea scandalos cand a fost introdus în Statele Unite în anul 1941, astăzi, incitantele ritmuri de merengue inspira dansatorii din intreaga lume sa se lase purtati de ritmurile ametitoare. Un alt stil de dans simplu de învățat și totodată extrem de provocator este Bachata. Acesta își are originile în mediul rural din Republica Dominicană, fiind o ilustrare a muzicii și atmosferei energice specifice cluburilor de noapte ale anilor 1960. Ia și tu parte la aceste dansuri exotice împreună cu noi!

Rumba este un stil de dans aparte, învățarea acestuia facilitând și învățarea dansurilor de societate. De unde această asemănare? Ei bine, spre deosebire de celelalte dansuri latino, Rumba abundă în rafinament și eleganță. Pașii preciși și bine executați oferă un spectacol vizual nemaipoment. Din categoria „Știați că?”… se pare că Rumba a fost considerat un stil de dans cu mișcări ostentative, creând un val de controverse în Cuba, la momentul apariției ei. În esență, însă, Rumba este un dans senzual care se bazează pe foarte multă dedicare și entuziasm din partea executanților. Dar cel mai bine, te așteptăm să te convingi!

beneficiile dansului

Postat de: Cici
Inscrie-te!