• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cum să te distrezi pe orice ritm de dans la petrecerea de Revelion

rsz_shutterstock_520564297

Putem spune că numărătoarea inversă pentru 2019 a început deja, având în vedere că suntem la doar câteva zile distanță de momentul trecerii în noul an. După ce într-un articol precedent v-am sugerat melodii pe care să vă distrați la petrecerea de Crăciun, a venit rândul petrecerii de Revelion să fie în lumina reflectoarelor. Să vedem așadar câteva tips & tricks care să vă ajute să vă bucurați de un party de neuitat, cu momente de dans unice!

1. O ținută adecvată – ne pregătim cu ceva timp în urmă ținuta pentru mult așteptata seară, însă pentru a ne simți confortabil pe tot parcursul nopții de Revelion trebuie să avem în vedere ca outfit-ul să fie unul nu doar extrem de elegant, ci și relativ comod. De exemplu, o rochie lungă și mulată nu-i acordă purtătoarei toată libertatea de care are nevoie pe ringul de dans, iar o pereche de pantofi cu tocuri foarte înalte nu sunt întocmai cei mai buni aliați în ceea ce privește dansul.

2. Antrenament în pași de dans – dacă petrecerea la care veți lua parte de Anul Nou este una tematică, atunci ar trebui să vă exersați din timp mișcările adecvate. La un bal mascat e foarte probabil să se danseze variante de vals, iar la o petrecere disco să domine mișcările caracteristice decadei disco. Ritmurile de rock’n’roll sigur vor fi prezente la un eveniment în stilul anilor `50, iar la unul cu tematica anilor `20, jazz-ul va dicta stilurile de dans.

43586858_1951811438247424_9155

3. Urmărește ritmul – chiar dacă v-ați hotărât pe ultima sută de metri să mergeți la o petrecere și nu ați avut la dispoziție timpul necesar pentru a vă pregăti mișcările, nu trebuie să vă panicați. Cu toții avem un simț al ritmului înnăscut, chiar dacă mulți dintre noi nu suntem consțienți de existența lui. Corpurile noastre sunt receptive la sunetele muzicale, deci tot ce trebuie să faceți e să pășiți cu curaj pe ringul de dans și să vă urmați instinctul.

4. Încrederea e cheia – cu siguranță ați mai auzit de „fake it `til you make it”. Ei bine, se aplică și în cazul de față. Dacă emanați încredere de sine și demonstrați că stăpâniți pașii de dans, chiar dacă de fapt nu sunteți siguri că știți ce faceți și nu v-ați pregătit foarte bine pentru un anumit stil de dans, atitudinea voastră îi va inspira și pe alții să se alăture magiei dansului. De asemenea, nu uitați să zâmbiți!

5. Invită-i și pe alții la dans – nimeni nu trebuie să stea jos la un party de Revelion! Dacă observi că unii invitați sunt mai rezervați în privința dansului, încurajează-i să ți se alăture și să se lase purtați de ritmul muzicii. În plus, puteți „împrumuta” mișcările de dans ale celorlalți. E posibil ca ceilalți să interpreteze diferit o melodie, iar în agitația creată puteți trage cu ochiul fără ca cineva să-și dea seama. Dansul e o formă excelentă de socializare, așa că nu ezitați să cautați un partener de dans cu care să vă întreceți în mișcări!

Studenții de la Arthur Murray s-au pregătit temeinic pentru a trece în noul an cu mișcări de dans elaborate și sunt gata pentru orice provocare s-ar ivi la petrecerea de Revelion. Dacă vreți să începeți și voi 2019 în forță, vă așteptăm la lecții de dans!

44739279_1951813178247250_1783

Postat de: Cici
Inscrie-te!