• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cum să slăbești prin dans

arthur murray 2_650_433

Modul în care arătăm este important pentru noi toți, prin urmare se impune să avem grijă să păstrăm un stil de viață echilibrat și sănătos, pe cât posibil. Pe lângă alimentația de rigoare, ne putem menține în formă și relaxa în același timp, cu ajutorul unor hobby-uri care să ne ajute să le facem pe amândouă. De aceea, este bine să optăm pentru dans, care ne antrenează atât fizic, cât și psihic, și pe care îl putem practica indiferent de vârstă.

Faptul că dansul practicat în mod constant ne ajută să ne menținem în formă este bine cunoscut, de aceea este recomandat să ne facem un program în acest sens. Alegând o școală de dans, totul devine mai simplu, deoarece un instructor ne poate ajuta să ne orientăm fix în direcția în care avem nevoie. Dansul este mai mult decât un hobby – pentru unii este un stil de viață, pentru alții o modalitate excelentă de relaxare, însă poate fi tratat și ca un sport. Din acest punct de vedere, este unul dintre cele mai interactive moduri în care facem mișcare, toate mișcările fiind coordonate pe baza unor piese muzicale. În funcție de diversele stiluri de dans, mișcările executate antrenează anumite părți ale corpului; există dansuri foarte energice (salsa, swing), precum și dansuri cu ritmuri mai lente sau mai pasionale (valsul, tango) sau stiluri de dans mai nonconformiste, cum ar fi hustle-ul sau hip-hopul.

IMG_1000

Combinat cu un regim alimentar potrivit și practicat regulat, dansul reprezintă una dintre cele mai ușoare modalități în care putem scăpa de kilogramele nedorite. În plus, este o oportunitate să facem acest lucru într-un mediu plăcut și distractiv, în care să și socializăm. Ai putea decide să slăbești cu ajutorul dansului chiar alături de partenerul de cuplu sau de prieteni, ceea ce ar fi o motivație în plus. Dacă mersul la sală necesită mai multă determinare și rezistență fizică, dansul necesită răbdare, perseverență și, nu în ultimul rând, multă voie bună!

IMG_1209

Postat de: Cici
Inscrie-te!