• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cum să scapi de frica de dans în public?

Arthur Murray

Foarte multe persoane se confruntă cu stresul de a dansa în public, în special la petrecerile unde parcă ești “obligat” să mergi la dans. Frica de penibil se instalează, iar refuzul de a merge la dans este cert. Dar există metode ca dansul să devină prietenul vostru cel mai bun, iar la petreceri să „epuizați” ringul de dans prin pași alerți de samba, sau ritmuri lente de vals. Noi avem remediul pentru frica față de dans în public.

Este uman și natural ca simțul penibilului să fie dezvoltat în fiecare din noi, dar acesta este diferit de rușine. Rușinea și dansul nu fac casă bună, așa că pentru a scăpa de frica de dans trebuie să ne relaxăm, să scăpăm de ideile preconcepute și să lăsăm dansul să ne acapareze.

Arthur Murray

Cum putem face asta mai bine? Luăm lecții de dans la Studioul Arthur Murray Bucuresti!:) Știm deja că un beneficiu principal al dansului este creșterea încrederii de sine, dar doar tu te poți convinge cu adevărat de acest lucru, pășind în sala de dans pe ritmurile muzicii. Te așteptăm la o lecție de dans GRATUITĂ în care te vei convinge că poți dansa și, în plus, că dansul este distractiv!

ad_facebook_v3b

Dansul aduce un “boost” incredibil al încrederii de sine. Poate în primă instanță nici măcar tu nu vei realiza această îmbunătățire, dar cei din jurul tău o vor remarca cu siguranță! Gândește-te cât de bine te vei simți atunci când cineva te va invita la dans, iar tu vei accepta cu zâmbetul pe buze, fără nicio urmă de frică.

La Arthur Murray, sistemul de predare a dansului îmbină trei tipuri de lecții de dans, ceea ce duce la un complex de beneficii. Avem lecțiile private, în care instructorul predă individual elementele tehnice, se învață execuția corectă a pașilor. Sunt lecțiile de grup, în cadrul cărora profesorul predă mai multor persoane un stil de dans, iar apoi sunt sesiunile de petrecere, în care participanții dansează liber, se schimbă partenerii de dans și se adaptează la muzică, întocmai ca în cazul unei petreceri, astfel încât să fii gata întotdeauna să dansezi cu orice fel de partener de dans.

Arthur Murray2

Postat de: Cici
Inscrie-te!