• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cum să petreci Paștele în pași de dans

5a3743722aad880001d2a518_DirtyDancing_IMG_2234-480x360

La sfârșitul săptămânii sărbătorim Paștele, primăvara s-a instalat de-a binelea, iar zilele însorite și pline de energie continuă. Putem investi toată această energie sezonieră în ceva constructiv și distractiv în același timp, dacă alegem să celebrăm Paștele în pași de dans. Cei de la școala de dans Arthur Murray vă așteaptă cu brațele deschise la lecții de dans, unde puteți merge și alături de familie sau prieteni, pentru ca experiența de învățare să fie mai spontană și mai relaxată.

Dacă nu ați mai fost niciodată la cursuri de dans, dar vă place să dansați atunci când aveți ocazia, este momentul oportun să o faceți. Cu timpul, dansul poate deveni mult mai mult decât un simplu hobby, datorită complexității sale. Studiind mișcările diverselor stiluri de dans și punând în mod constant în aplicare sfaturile instructorilor, puteți deveni pricepuți într-un timp relativ scurt. Cu toții avem nevoie de activități care să ne distragă de la stresul cotidian și să ne facă să ne simțim bine, iar dansul se numără printre cele mai recomandate dintre aceastea. Nu numai că ne ajută să ne menținem în formă, după cum știm cu toții, dar are legătură și cu menținerea echilibrului dintre mental și fizic. Atunci când dansăm, mintea și trupul nostru se armonizează, iar noi intrăm în cadrul unei povești, ai cărei protagoniști suntem chiar noi.

IMG_1005

Dansul are chiar și beneficii terapeutice, dansul în cuplu fiind una dintre cele mai recomandate forme de conciliere a partenerilor. Prin dans ne descoperim mai bine pe noi înșine și învățăm să ne controlăm corpurile într-un mod artistic, care ne face de asemenea să ne simțim mai bine și mai împliniți. În cazul în care căutați un cadou mai neobișnuit pentru partenerul de cuplu sau pentru cineva din grupul de prieteni, gift card-urile Arthur Murray sunt ideale pentru o surpriză, fiind un dar original și neașteptat pentru oricine. Fiecare card conține câte 4 lecții de dans private, cu ajutorul cărora puteți începe să descoperiți lumea fascinantă a dansului. Vă așteptăm!

IMG_0485

IMG_0533

Postat de: Cici
Inscrie-te!