• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cum ne revenim după sărbători? Prin lecții de dans!

pexels-photo-1304472

Am intrat în noul an cu forțe proaspete și, cel mai probabil, cu perspective noi și numeroase planuri care așteaptă să fie puse la punct. Prima săptămână după sărbători e însă una destul de complicată, întrucât tuturor ne e dificil să revenim la ritmul de dinainte de vacanță. Cu toate că lipsa de chef predomină, stabilirea unui program flexibil pentru perioada următoare, care să conțină și activități de relaxare, poate face minuni.

Iată câteva sfaturi utile care să vă ajute să vă întoarceți la un stil de viață echilibrat și, mai mult decât atât, cum vă poate ajuta dansul să intrați mai energizați în 2019:

Ia-ți o zi sau două libere – mai multă vacanță nu strică niciodată, nu? Lăsând gluma la o parte, dacă nu te simți pregătit să revii cu brio la vechiul ritm, o idee bună ar fi să te relaxezi o zi sau două în plus față de vacanță. Poți să vizionezi un film, să citești o carte, să-ți faci planuri pentru luna în curs și poate și pentru următoarele.

Mănâncă sănătos – deși poate în timpul anului ai urmat o dietă echilibrată, perioada sărbătorilor ne dă cu totul peste cap. După bucatele grele pe care le-ai amestecat de Crăciun, e bine să încerci să-ți detoxifici organismul cu ceaiuri speciale – sunătoarea e recomandată pentru a combate oboseala -, cu sucuri și smoothie-uri naturale și adoptând un regim alimentar bogat în fructe, legume și produse naturiste. Potrivit psihologului Uma Naidoo de la Harvard Medical School, există o serie de alimente eficiente în combaterea stresului și a anxietății, printre care se numără salata, alimentele bogate în probiotice și migdalele, deci încercați să le introduceți și pe acestea în dietă.

Relaxare prin mișcare – am stabilit deja că cuvântul-cheie al lunii ianurie e „relaxare”. Multe persoane confundă însă relaxarea cu inactivitatea, abordare profund greșită. O relaxare completă necesită antrenament fizic, iar repaosul îndelungat nu este într-atât de benefic precum pare, deoarece și musculatura trebuie să se destindă.

aaaaa

Mergi la cursuri de dans – nu e nevoie să începi anul cu un abonament all inclusive la sală, pe care șansele să-l abandonezi pe parcurs sunt destul de mari, deoarece nu toată lumea se adaptează ușor nivelului de efort pe care îl presupune mersul la sală. În schimb, dansul e o soluție foarte practică, la îndemâna oricui. Lecțiile de dans te ajută să pătrunzi încet-încet în universul stilurilor de dans și să te menții în formă, indiferent ce vârstă ai.

Webp.net-resizeimage

Distrează-te – distracția, cot la cot cu relaxarea, te ajută să depășești perioadele mai complicate din an. Pe lângă o stare generală îmbunătățită, prin dans scapi într-un mod distractiv și de kilogramele în plus acumulate în perioada anterioară. În plus, dacă vii la lecții de dans la Arthur Murray, poți socializa oricând cu ceilalți studenți ai noștri și poți începe anul legând noi prietenii. Prima lecție e gratuită!

Webp.net-resizeimage

Postat de: Cici
Inscrie-te!