• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cum este văzut dansul în fotografie

ea99cbaacde09dbb6b94c9a9cc5de42e--just-dance-dance-dance-dance

Încă de la apariția lui, dansul a fost integrat sau combinat de către oameni, în special artiști, cu alte ramuri artistice. Dansul este, evident, într-o foarte strânsă legătură cu muzica, fără de care nu ar avea niciun farmec. Reprezentări are dansului mai pot fi regăsite și în sculptură, pictură, fotografie, cinematografie, teatru (musical-urile). Dacă anterior am vorbit despre filme în care dansul ocupa unul dintre rolurile principale, astăzi ne raportăm la cum este ilustrat dansul în fotografie.

Ca și artă, fotografia este una dintre cele mai sugestive, deoarece captează imagini, momente, personaje, obiecte, peisaje în diverse moduri, iar acestea rămân în amintirea oamenilor pentru totdeauna. Prima fotografie din istorie a fost realizată în 1825, de către inventatorul francez Nicephore Niepce, iar prima fotografie color a fost făcută în anul 1861, de fotograful englez Thomas Sutton. Dansul a fost inițial reprezentat în sculptură și pictură, acestea fiind cele mai vechi dintre artele menționate. Ulterior, după ce fotografia s-a mai dezvoltat, au apărut și fotografii cu dansatori și spectacolele în care aceștia erau implicați. Până în ziua de azi, domeniul a evoluat foarte mult și este în continuare în proces de dezvoltare. Fotografii se întrec în idei care de care mai artistice și mai impresionante, iar operele lor au căpătat valențe foarte diverse. Ca și picturile sau desenele, cele mai bune poze sunt cele care transmit ceva la nivel emoțional celui care le privește.

1200px-Grandjete

bachata-8

street

În lumea contemporană, a devenit ceva obișnuit ca la evenimente să fie prezenți și fotografi. Spre exemplu, la școala de dans Arthur Murray din București, aceștia sunt invitați pentru a surprinde veselia de la petreceri și evenimente. În galeria foto, găsiți o serie de poze de la petrecerile noastre, care au surprins pasiunea și eleganța cu care se dansează la Arthur Murray și nelipsita distracție și voie bună.

IMG_4838

B-18

IMG_1000

Postat de: Cici
Inscrie-te!