• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cui să dăruiești lecții de dans și de ce

Iată că am intrat în forță și în ultima lună a acestui an, care de obicei e una foarte aglomerată. Acum e timpul să încercăm să definitivăm proiectele personale ale anului în curs, și să ne punem pe plănuit pentru anul ce urmează. Totuși, agitația perioadei se învârte în jurul a 3 lucruri, dintre care două sunt personaje de poveste: Moș Nicolae, Moș Crăciun și Revelionul. Cu alte cuvinte, 3 ocazii perfecte pentru a le dărui celor dragi cadouri inspirate și surprinzătoare, cum ar fi niște lecții de dans!

Cui dăruim lecții de dans?
Răspunsul e cât se poate de simplu – oricui! Dansul nu are vârstă, iar distracția nu se lasă nici ea mai prejos. Imaginați-vă uimirea persoanei iubite când va găsi în ghete pe data de 6 decembrie lecții de dans! Dacă totuși ați ales deja cadoul de Moș Nicolae, de Crăciun veți avea încă o șansă să dăruiți gift card-ul Arthur Murray, care conține 4 lecții private de dans.
Vreți să faceți ceva special alături de cea mai bună prietenă cu ocazia începutului lui 2019? Atunci Winter Special-ul de la Arthur Murray e ceea ce aveți nevoie; acesta conține 2 lecții private de dans, 2 lecții de grup și o petrecere dansantă, cu o reducere specială de 50%.

Cursuri de dans le puteți dărui și părinților sau bunicilor, care cu siguranță s-ar bucura nespus să meargă să danseze împreună. Dansul nu este extrem de solicitant, iar un instructor specializat știe să dozeze foarte bine efortul depus de studenții săi. În cazul persoanelor în vârstă (și nu numai), mișcarea este deosebit de importantă, iar dansul îmbunătățește echilibrul și pune masa musculară la treabă. S-a demonstrat că dansul are de asemenea și proprietăți cognitive, iar faptul că încurajează și presupune socializare este un mare plus.

25439956_1584418394986732_5654414718121126280_o

De ce să dăruim lecții de dans?
Cum spuneam, cine s-ar aștepta să primească lecții de dans cadou? Probabil nu foarte multe persoane, însă gestul clar ar fi apreciat de oricine. Unul dintre motive este faptul că ideea de dans e strâns legată de cea de distracție – nimeni nu are cum să fie trist atunci când dansează. Datorită multiplelor sale beneficii, dansul e unul dintre cele mai recomandate hobby-uri; dacă printre prietenii voștri se numără și una dintre persoanele care au adoptat mentalitatea „Nu știu să dansez, nu-mi iese deloc!” sau „Am două picioare stângi.”, atunci cu atât mai mult puteți să le oferiți șansa să-și schimbe părerea pentru totdeauna. Voi trebuie să faceți doar primul pas, de restul de ocupăm noi, la Arthur Murray.

IMG_6619

Nu uitați că prima lecție de dans e gratis!

Screen-Shot-2018-05-10-at-15.13.10

Postat de: Cici
Inscrie-te!