• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Comunicat de presă „3 ani de prezență în România și 11.500 de lecții de dans predate” (aprilie 2017)

19149303_1407995019295738_7517794007843467943_n

În această lună, Arthur Murray împlinește trei ani de prezență în România, timp în care au fost predate peste 11.500 de lecții de dans în cadrul școlii. Studioul din București se situează constant în primele trei locuri ca și perfomanță, în cadrul rețelei internaționale.

În acest an, școala își propune să își consolideze brandul și are în vedere deschiderea unor noi studiouri de dans Arthur Murray în țară.

Școala de dans Arthur Murray București, franciza locală a lanțului internațional de școli de dans Arthur Murray, împlinește 3 ani de prezență în România și marchează predarea lecției cu numărul 11.500.
În cei trei ani de la deschiderea studioului Arthur Murray București, echipa de 6 profesori a studioului a predat peste 11.500 lecții de dans pentru adulții amatori care au ales Arthur Murray pentru cursuri de dans.

În 2016, studioul Arthur Murray București a avut o cifră de afaceri de 400.000 euro, în creștere cu 33% față de 2015.

„Veniturile Arthur Murray București au crescut constant de la deschidere. Românii au primit foarte bine conceptul Arthur Murray, cu tot ce înseamnă el: lecții de dans, evenimente tematice, socializare, competiții internaționale în cadrul rețelei” –declară Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray București.

Studioul din București se situează constant în primele 3 locuri ca performanță în cadrul rețelei Arthur Murray, în categoria studiourilor nou deschise. Arthur Murray București devansează inclusiv multe studiouri din Statele Unite sau Europa, unde brandul este foarte cunoscut, iar dansul, un stil de viață.

„Arthur Murray este probabil singurul studio de dans care oferă o experiență premium în București. Pentru a menține standardele ridicate, și cheltuielile care susțin serviciile premium oferite sunt pe măsură. Spațiul elegant din zona Herăstrău, un customer care atent, perfecționarea continuă a profesorilor prin prezența trainerilor internaționali în România sau participarea la cursuri internaționale sunt doar cațiva dintre factorii care fac posibilă atragerea publicului și mai ales fidelizarea studenților și dezvoltarea pasiunii lor pentru dans” adaugă Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray București.

Nevoia de relaxare, motivația principală a clienților școlii de dans

Cel mai popular motiv pentru care clienții Arthur Murray aleg să urmeze cursurile de dans pentru adulți amatori de toate nivelurile în cadrul studioului este nevoia de relaxare și eliminare a stresului acumulat în viața profesională.

„Clienții Arthur Murray sunt persoane ocupate și cu un grad ridicat de stres, care ocupă poziții de top management în companii, expați, antreprenori și oameni de afaceri. Aceștia caută o modalitate de eliminare a stresului, relaxare și mișcare plăcută, cu multiple beneficii. Caută un timp personal de calitate, pe care să îl petreacă pe ringul de dans fie în cuplu, fie în compania altor studenți cu preocupari similare și pasiune pentru dans. Cei mai mulți vin la dans la Arthur Murray pentru că își dau seama că nu pot continua în ritmul alert de zi cu zi dacă nu își găsesc și o portiță de timp pentru ei. Iar în studioul nostru găsesc mai mult decat atât: găsesc distracție, socializare, râd, totul este foarte plăcut, iar atmosfera familiară și pozitivă îi relaxează” adaugă Cristina Ardelean.

2017, anul consolidării

2017 va fi anul consolidării brandului pe piață și al analizei strategice privind oportunitatea extinderii prin deschiderea unor noi studiouri de dans Arthur Murray în România. Pentru acest an, creșterea estimată pentru studioul de dans din str. Nicolae Caramfil nr. 87 este de 25%.

Inscrie-te!