• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Ce stiluri de dans li se potrivesc celor energici?

IMG_6186

În mod evident, asociem dansul cu mișcarea ritmată, uneori rapidă, alteori ceva mai lentă. Dansul este pentru toată lumea, însă ca orice alt lucru, depinde de personalitate, dar și de preferințe în alegerea stilului de dans caracteristic. Cei care dispun de o eleganță caracteristică, vor tinde întotdeauna spre un dans întocmai, astfel că valsul este unul dintre cele preferate. Pentru cei pasionali și efervescenți, dansurile latino sunt alegerea ideală.

am nnrc fb

Totuși, când vine vorba despre persoanele energice, efervescente, aceastea au întotdeauna nevoie de mișcare permanentă, cât mai intrigantă și spectaculoasă. Swing-ul este unul dintre dansurile mult iubite pentru energia debordantă, dar și pentru cât de distractiv este pentru dansatori. Apărut în 1920, Swing-ul transmite perfect energia newyorkeză și îi invită pe ringul de dans chiar și pe cei mai calmi și restrași. La școala de dans Arthur Murray veți învăța să dansați Swing ca niște profesioniști și să aveți parte de redarea tonusului cu fiecare oră de curs.

Inspirat din spiritul cubanez, Salsa este un dans care presupune energie și atitudine puternică din partea celor care dansează. Mișcările sunt foarte bine calculate, încât toată frenezia de pe ring este, de fapt, organizată în cel mai mic detaliu. Din aceeași categorie, Rumba este stilul de dans care oferă foarte multă precizie unor mișcări amețitoare și extrem de vivace. Necesită ca ambii parteneri să fie implicați, dedicați și să își coordoneze mișcările întocmai, însă acest lucru nu este o problemă având în vedere dedicarea profesiorilor care se transmte irevocabil și către cursanți.

beneficiile dansului

Mai mult, pentru cei nonconformiști și mereu ocupați, Hustle ar fi stilul de dans potrivit pentru a-și transpune energia în mod artistic. Inspirat din febra disco a anilor 70, Hustle este modul ideal prin care poți îmbina tehnică și distracție, iar rezultatul să fie umplerea ringului de dans cu energie. Spre deosebire de majoritatea stilurilor de dans, Hustle se poate dansa atât cu partener, cât și fără, dansatorul făcând spectacol inevitabil.

Te așteptăm la școala de dans Arthur Murray pentru a decide care stiluri de dans se potrivesc cel mai bine personalității tale și cum te poți transforma în sufletul petrecerii atunci când ai ajutor profesionist și entuziasmul permanent!

Postat de: Cici
Inscrie-te!