• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Care este cel mai ușor stil de dans?

arthur murray_poza 2

Despre cum să îți animi chiar și cele mai mohorâte zile ale săptămânii am vorbit din plin în articolele trecute și întotdeauna am ajuns la aceeași concluzie: dansul este cheia! Când un lucru precum este dansul implică doar beneficii și exclude orice dezavantaj, atitudinea firească este de a include această activitate cât mai des cu putință. Astfel, în a crea frumos și artă ne bazăm pe pasiunea, energia și dorința de distracție a oricărui cursant ce calcă pragul școlii de dans Arthur Murray și suntem gata să împărtășim din tainele dansului. În funcție de personalitate și dorințe, de foarte multe ori cursanții noștri se îndrăgostesc iremediabil de un anumit stil de dans, iar pe altele le percep a fi ceva mai dificile. Totuși, din punct de vedere tehnic, haide să vedem care este cel mai ușor de învățat stil de dans, dar și cele care au un grad de dificultate mai ridicat!

Pentru început, trebuie să știi „stilurile de dans ceva mai dificile” nu sunt în niciun caz imposibil de învățat, ci doar necesită pași mai complecși, o anumită tehnică și precizie în executarea mișcărilor. Mai mult, adesea aceste stiluri de dans sunt percepute ca implicând mai mult efort și din cauza ritmului alert al muzicii și a unor pași noi care nu sunt comuni cu cei ai altor stiluri. Așadar, stilurile de dans pe care le poți învăța la Arthur Murray sunt: Tango Argentinian, Swing, Salsa, Vals, Rumba, Fox Trot, Tango Cha-Cha, Merengue, Bolero, Bachata, Hustle, Vals Vienez. Beneficiați de o lectie de dans gratuita la Arthur Murray!

beneficiile dansului

Totuși, deși perspectivele sunt diferite, astfel că unele stiluri de dans par mai ușor de realizat pentru unele persoane, pe când aceleași stiluri ar putea părea complicate pentru altele, putem totuși stabili un top general al celor mai ușoare dansuri: Vals, Fox Trot, Swing, Rumba, Cha-Cha. Pe lângă faptul că aceste stiluri de dans implică mișcări simplu de realizat și de memorat, prezintă unii pași care se regăsesc și în alte stiluri de dans.

21740066_1500855010009738_1755563099942117938_n

În orice caz, exercițiul și perseverența sunt cheia învățării tainelor dansului, iar ajutorul și îndrumarea profesorilor școlii de dans Arthur Murray îți vor asigura un parcurs ideal. Mai mult, vei observa cum totul se simplifică în prezența colectivului de cursanți întotdeauna dornici să învețe ceva nou și nu avem niciun dubiu că experiența te va încânta nespus! Însă nu este nevoie de introduceri, ci de propria convingere, așa că noi abia așteptăm să te cunoaștem!

 

 

 

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!