• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cadou dansant de Ziua Îndrăgostiților

IMG_4838

Mai e o săptămână până la Valentine’s Day, iar toată lumea e în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită. Trecând peste tradiționalii trandafiri roșii și peste ciocolată, care deși nu pot lipsi, nu mai au de mult un aer special, ne putem orienta spre cadouri experențiale, în urma cărora partenerul sau partenera să rămână cu amintiri de neuitat și, de ce nu, să învețe cât mai multe lucruri noi. 

V-ați gândit vreodată să faceți cadou lecții de dans? Gift card-ul Arthur Murray vă stă la dispoziție; acesta cuprinde 4 lecții de dans și îl va introduce pe destinatar în lumea complexă a dansului, fiind un altfel de cadou. Dansul are beneficii diverse, antrenând simultan atât corpul cât și creierul și este unul dintre cele mai frumoase hobby-uri.

DSC_4238

Este un cadou mai nonconformist, însă este cu siguranță ceva neașteptat și interesant. Puteți merge la lecții de dans alături de persoana iubită, deoarece dansul în cuplu este nu numai o activitate faină, dar și o modalitate foarte bună de terapie de cuplu. Astfel, puteți învăța ceva nou împreună și aveți ocazia să îmbunătățiti modul în care lucrați în echipă. Încrederea reciprocă este un alt aspect pe care îl cultivă practicarea lecțiilor de dans, iar faptul că lucrați împreună mereu va îmbunătăți considerabil relația dintre voi. După câteva lecții de dans, cu siguranță veți fi invidiați la petrecerile și evenimentele la care veți ocazia să dansați. Este un cadou pe care vi-l puteți face reciproc și de care vă puteți bucura împreună.

La școala de dans Arthur Murray din București puteți exersa împreună pe ritmuri romantice de vals, tango, salsa și multe alte dansuri de cuplu care să vă deschidă orizonturile. Distracția e garantată, iar un astfel de cadou e cu adevărat memorabil. Vă așteptăm!

IMG_3677

Postat de: Cici
Inscrie-te!