• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Blog

Distracție în pași de dans de societate

Dans de societate, pentru distracție și doza zilnică de bună dispoziție!

Dansul este pentru toată lumea! Fie că ești o fire extrovertită și găsești prin dans încă un mijloc de a te exprima sau te afli de cealaltă parte, a introvertiților, iar orice activitate te ajută să comunici, te asigurăm că dansul este mai mult decât recreere și exprimare, este întocmai un mod de a fi.

Despre dans… Știați că?!

Despre dans… Știați că?!

Este binecunoscut faptul că dansul a reprezentat dintotdeauna un mijloc de exprimare, de comunicare și un stil de viață pentru practicanți. Cu atât mai mult, dansul înseamnă distracție, fericire și energie din plin! Toate aceste lucruri pot fi confirmate de oricine a dansat vreodată și cu siguranță aceștia sunt foarte mulți, însă despre partea neștiută a dansului sunt câteva curiozități ce merită împărtășite.

Filozofia Arthur Murray: dans, pasiune, distracție, relaxare

Ce ar fi să te poți trezi dimineața fresh și energic indiferent de ora la care te-ai culcat sau de ora la care te trezești? Un stil de viață sănătos nu este un mit, ci realitatea prin care poți funcționa optim și să te simți cel mai bine. Deja cunoști beneficiile unui somn odihnitor, ale unei diete echilibrate și ale sportului regulat, însă în a le pune în practică majoritatea întâmpină dificultăți. Poate că este dificil să găsești motivația sau poate ai nevoie de ceva nou care să te anime… și aici își intra în rol școala de dans Arthur Murray.

Vara aceasta se anunță dans de societate!

La întrebarea „Ce să mai fac vara aceasta?” ai o mulțime de variante de răspuns, însă doar câteva sunt cele care ți-ar ocupa timpul în mod productiv. Poate pentru că programul zilnic pare mai lejer sau vremea călduroasă e întru-totul prielnică suntem mai binevoitori atunci când vine vorba despre activități energizante și distractive. Și într-adevăr merită din plin să petreci cât mai mult și să te simți bine făcând ceea ce îți place. Dacă tot vorbim despre distracție, voioșie și activități din pasiune, atunci trebuie să încerci vara aceasta lecțiile de dans de societate!

Ce stiluri de dans li se potrivesc celor energici?

În mod evident, asociem dansul cu mișcarea ritmată, uneori rapidă, alteori ceva mai lentă. Dansul este pentru toată lumea, însă ca orice alt lucru, depinde de personalitate, dar și de preferințe în alegerea stilului de dans caracteristic. Cei care dispun de o eleganță caracteristică, vor tinde întotdeauna spre un dans întocmai, astfel că valsul este unul dintre cele preferate. Pentru cei pasionali și efervescenți, dansurile latino sunt alegerea ideală.

Ce dans de nuntă ți se potrivește, în funcție de rochia aleasă

Primul dans oficial în doi este de multe ori atracția petrecerii de nuntă. Instructorii de dans de la Arthur Murray spun că în alegerea acestuia ar trebui să se țină cont și de lucruri mai subtile, cum ar fi… rochia miresei.

Spune „DA!” dansului! Cursuri de dans de la Arthur Murray

Dansul este pentru toată lumea! Indiferent de cât de solicitant ar fi locul tău de muncă sau ce hobby-uri ai avea, dansul este un mod prin care te poți detensiona și poate deveni una dintre pasiunile tale atunci când îl practici în condiții optime, la cursuri de dans la Arthur Murray. Vorbind despre dans, eficiență, relaxare, nu putem să nu menționăm numele școlii de dans Arthur Murray! De ce această asociere? Ei bine, te așteptăm să afli chiar tu, însă îți vom oferi un mic preview a ceea ce întrunesc cursurile noastre: distracție, profesionalism, mișcări de dans senzaționale și lista poate continua, însă nu vrem să îți răpim din timpul pentru dans!

Dans in dar!

Evenimentele deosebite merită sărbătorite. Pentru că persoanelor dragi dorim întotdeauna să le oferim fericire și amintiri plăcute, credem că sunteți de acord cu noi când spunem că mai ales cu ocazia zilelor de naștere trebuie recompensați cu surprize memorabile. De altfel, propunerea noastră de astăzi vorbește despre un cadou inedit pentru o persoană cu advărat deosebită: oferă o sesiune de cursuri de dans la școala Arthur Murray!

Relaxare prin dans!

Vine vacanța, dar știm oare să ne relaxăm?

Când vine vorba de timp liber și despre cum ar trebui să ni-l petrecem, probabil odihna este răspunsul predominant, însă nu întotdeauna este și ceea ce organismul nostru are nevoie. Desigur, remediul unor zile încărcate și stresante sunt, inevitabil, orele de somn cât mai multe, dar noi îți propunem un alt mod prin care te poți relaxa instant!

Este timpul pentru cursuri de dans!

Este timpul pentru cursuri de dans la Arthur Murray!

Pentru că ne dorim să fii întotdeauna în formă și să te simți excelent, îți lansăm invitația de a te alătura cursurilor de dans de la Arthur Murray!

Cursuri De Dans Latino – pentru romanticii incurabili și nu numai

Dansurile latino – pentru romanticii incurabili și nu numai

Dacă simți că pasiunea investită în dansurile latino se apropie de personalitatea ta puternică și însuflețită, atunci înseamnă că ringul de dans are nevoie de tine! Extaz, simfonie de mișcări, pasiune și energie debordantă – doar câteva dintre trăirile pe care le implică dansurile latino! Iar cel mai bun pont este că la Arthur Murray poți alege ce stiluri de dans dorești să exersezi într-un cadru profesionist și cu ajutorul profesorilor de dans experimentați. Opțiunile sunt nenumărate: Salsa, Cha-Cha, Rumba, Merengue, Bachata , însă te așteptăm să te convingi de dansul latino preferat! Încă un motiv pentru a ne vizita: prima lecție este gratuită.

Propunerea sezonului: Let`s dance!

Vara se apropie cu pași neașteptat de repezi, iar în curând va trebui să ne dezvăluim o mai mare parte din corp. Cu pași și mai repezi și, evident, mai organizați, trebuie să ne preocupăm de siluetă și de starea de bine. În orice caz, încrederea de sine este fundamentul în baza căruia putem fi cât de atractivi și puternici dorim.

Beneficiile dansului -9 motive sa dansezi la Arthur Murray

Dansul este un mod foarte plăcut de a petrece timpul, cu multiple beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic și social. Sistemul de predare a dansului în studiourile Arthur Murray este orientat către beneficiile dansului observate imediat, după prima lecție dans.

Transformă dansul mirilor într-o experiență unică cu Arthur Murray!

Momentele unice sunt cu adevărat cele memorabile. De la primul sărut, la momentul când spuneți ”Da!”, la primul dans ca soț și soție, toate aceste aspecte sunt irepetabile emoțional. De aceea, așa cum am obișnuit întotdeauna, oferim experiențe de neuitat, pregătite până în cele mai mici detalii.

Profesorii specializați de dans de la Arthur Murray vor alege cea mai potrivită coregrafie pentru voi, care să vă reflecte personalitatea. Totodată, puteți opta și pentru punerea în scenă a dansurilor celebre din filme precum Dirty Dancing sau Scent of a Woman.

Arthur Murray Bucuresti a împlinit 4 ani

Au trecut 4 ani de când primii studenti au trecut pragul Arthur Murray Bucuresti, cea mai elegantă școala de dans de societate din Bucuresti.

În cei 4 ani de la deschidere, la Arthur Murray Bucuresti au fost organizate peste 400 de petreceri și evenimente cu dans.

Istoria dansului – Fox Trot

Continuăm seria cu istoria dansului cu foxtrot-ul. Acesta a apărut în anul 1914, și poartă parțial numele creatorului său, Harry Fox. Când era tânăr, acesta a fost actor de circ, iar ulterior a ajuns să cânte în culisele teatrelor de vodevil (o specie a comediei) din San Francisco.

Programele de dans Arthur Murray

V-am vorbit până acum pe blog despre mai multe stiluri de dans care sunt predate la Arthur Murray, iar seria cu istoria stilurilor de dans continuă. Acum este timpul să vorbim despre programele de dans din cadrul școlii, care sunt cinci la număr și care au fost create și structurate astfel încât să se adapteze diverselor niveluri ale practicanților. Programele au, de asemenea, și instructori de dans corespunzători.

Cum să petreci Paștele în pași de dans

La sfârșitul săptămânii sărbătorim Paștele, primăvara s-a instalat de-a binelea, iar zilele însorite și pline de energie continuă. Putem investi toată această energie sezonieră în ceva constructiv și distractiv în același timp, dacă alegem să celebrăm Paștele în pași de dans. Cei de la școala de dans Arthur Murray vă așteaptă cu brațele deschise la lecții de dans, unde puteți merge și alături de familie sau prieteni, pentru ca experiența de învățare să fie mai spontană și mai relaxată.

Istoria dansului – salsa

Dansurile latino sunt cunoscute în întreaga lume datorită mișcărilor energice și a pasiunii pe care o denotă, cele mai multe dintre acestea având origini africane. Salsa este un stil de dans care la început era practicat de sclavii negri, care aveau posibilitatea să danseze liber pe propriile ritmuri. Este, de fapt, un amestec de ritmuri de origine latino și afro-caraibiană, la dezvoltarea căruia și-au adus contribuția cubanezii, portoricanii și nord-americanii. Salsa a preluat elemente de la mambo, rumba, charanga, cha-cha-cha, guajira și danzon.

Cum te scapă dansul de stres

Dansul a fost dintotdeauna folosit drept o modalitate de relaxare și petrecere a timpului liber, dar și de celebrare a anumitor evenimente sociale sau venerare a zeităților. Pe lângă valențele sale simbolice în culturile diferitelor popoare, dansul este și un foarte bun antrenament fizic și mental. Studiile efectuate în acest sens au demonstrat că oamenii care practică în mod constant dansul sunt mai pozitivi, mai veseli și au o părere mai bună despre ei.

Inscrie-te!