• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Beneficiile dansului: Dansul este curativ!

IMG_1000

Schimbarea între sezoane și modificările la care suntem supuși în această perioadă nu au fost niciodată ușoare și, cu atât mai mult, nu tot timpul reușim să le facem față întru-totul. La început de toamnă, când vremea joacă feste și organismul ne este supus încercărilor, ar f indicat să fim extra atenți la stilul de viață și la ce putem face să ne protejăm imunitatea. Desigur, să te izolezi de colectivitate și să te adăpostești în casă până când va fi mai cald nu este o soluție, ci poți fi mult mai pregătit pentru a întâmpina sezonul rece cu ajutorul unui element pe care poate nu l-ai luat în calcul: dansul.

Beneficiile dansului asupra sanatatii

Asemeni oricărui sport care odată introdus în rutină îți va aduce beneficii semnificative aupra sănătății, dansul vine cu un plus de distracție și disciplină. Mai precis, îți educi corpul și mintea pentru a te putea concentra în timpul învățării mișcărilor, în timp ce efortul fizic îți fortifică rezistența organismului. Rezultatul? Vei începe fiecare zi cu un tonus mult mai bun, cu o gândire clară și ordonată, la fel cum vei aștepta ca în fiecare săptămână să îți asiguri porția de distracție.
[FB]_MG_5186
Pentru a te motiva să incluzi dansul în stilul tău de viață, profesorii de la școala de dans Arthur Murray îți recomandă  să își convingi încă un prieten, partenerul de viață sau sora, mama să te însoțească și să aveți parte de momente speciale împreună. Dansul nu include niciun dezavantaj, iar atunci când îl practici cu conștiinciozitate și îmbini utilul cu plăcutul, beneficiile cresc exponențial. Trebuie să știi că cei mai mulți dntre cursanți ajung să facă din dans o pasiune, să își dorească performanță și să nu mai excludă niciodată dansul din rutină!

Beneficiile Dansului

Revenind la cum te poate ajuta dansul în sănătate, gândește-te doar că poți învinge cu succes stările de oboseală prelungite, anxietatea, stresul și îți poți întări imunitatea împotriva virusurilor prezente la trecerea către sezonul rece. O stare generală bună conduce automat la optimism, încredere în sine și determinare în a reuși să îndepinești tot ce îți propui, iar atunci când în ecuație intervine dansul, nu putem decât să echivalăm totul cu distracția și succesul! Dansul este pentru oricine, astfel că te așteptăm la o primă lecție gratuită în care să ne cunoaștem mai bine și să vezi tu însuți cât de bine te poți simți după doar o oră de dans la școala Arthur Murray.

Vino la o lectie gratuita!

beneficiile dansului

Postat de: Cici
Inscrie-te!