• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Arthur Murray Bucuresti a împlinit 4 ani

IMG_1209

Au trecut 4 ani de când primii studenti au trecut pragul Arthur Murray Bucuresti, cea mai elegantă școala de dans de societate din Bucuresti.

În cei 4 ani de la deschidere, la Arthur Murray Bucuresti au fost organizate peste 400 de petreceri și evenimente cu dans.

Studenții Arthur Murray au descoperit un nou stil de predare și o atmosferă relaxantă. Profesorii de dans de la școala de dans Arthur Murray sunt pregătiți sa ii încurajeze pe cursanți sa descopere un hobby care sa le aducă relaxare, zâmbete și stare de bine. După cum spun unii dintre ei, nimic nu ii relaxează atât de rapid ca o lecție de dans de societate in studioul Arthur Murray.

De altfel, dansul la Arthur Murray este pus in slujba studenților, pentru ca ei sa elimine stresul zilnic, sa uite de griji, sa se bucure de fiecare minut petrecut in studio, de timpul pe care ei și-l aloca pentru beneficii fizice, psihice și sociale.

Dansul antrenează mintea și corpul

Printre primele beneficii se numara relaxarea mentala si antrenamentul fizic. Activitatea fizică din timpul dansurilor mobilizează diverși mușchi, în funcție de stilul de dans ales. Spre deosebire de unele sporturi, dansul nu este extrem de solicitant dacă este practicat regulat, sub supravegherea unui profesionist.

Scoala de dans Bucuresti Arthur Murray

De asemenea, este unul dintre cele mai interactive moduri în care putem să facem mișcare, ajutând astfel la menținerea unui stil de viață echilibrat și sănătos, mai ales în anotimpurile reci. Și partea mentală este avantajată în cazul celor care aleg să danseze, acțiunile legate de dans favorizând păstrarea unei atitudini pozitive și a unei bune stări de spirit.

Printre beneficii se numără și o atenție sporită acordată detaliilor și o mai bună abilitate de organizare. Dansul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, deoarece pe ringul de dans toată lumea este tânără și plină de viață.

Socializarea, o parte importantă din viața fiecăruia

Cursurile de dans par a fi solutia perfecta atunci cand vine vorba de distractia de zi cu zi. Petrecerile si evenimentele sunt din start mai atractive atunci cand dansul intervine pe scena, iar atmosfera devine mult mai spontana si mai relaxata.

Cursuri de dans Bucuresti

Prin dans trairile se exteriorizeaza si muzica se simte diferit, devenind o parte din universul pe care il reprezinta. La scoala de dans Arthur Murray, accentul cade si pe aspectul socializarii, care nu poate lipsi pentru ca procesul de invatare si formare sa fie complet. Studentii leaga noi relatii de prietenie intre ei, dar si cu oameni din exterior, prin intermediul petrecerilor dansante periodice si al evenimentelor organizate in cadrul scolii.

Dansul, un remediu antistres excelent

Dansul este o modalitate foarte buna prin care putem tine sub control nivelul stresului cauzat de suprasolicitarea de la job, chiar si in perioadele cele mai complicate. Cu ajutorul lui, devenim mai relaxati, iesim din rutina si incepem sa ne focusam mai mult pe lucrurile pozitive din jurul nostru. In plus, prin intermediul dansului socializam mai mult si, de ce nu, legam chiar si noi prietenii. De asemenea, dansul in cuplu are efecte surprinzatoare pentru relatia dintre parteneri.

Arthur Murray Bucuresti

Postat de: Cici
Inscrie-te!