• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

5 reguli neștiute ale dansului

dans arthur murray

Poate că ai mai fost la cursuri de dans sau poate că abia acum ți-a încolțit ideea de a urma astfel de cursuri. Poate că știi câțiva pași sau poate că ești deja la nivel avansat. Poate că vrei să faci diferența între vals, rumba, cha-cha sau poate vrei doar să te relaxezi după o zi obositoare la birou. Indiferent de motivele care te-au adus aici, noi, la Arthur Murray avem câteva reguli neoficiale, dar foarte importante: 

1.Muzica se simte

Nu trebuie să știi piesele, ci să te lași purtat de val. Instructorii de la Arthur Murray pun mare accent pe felul în care simți muzica. Și, în general, pe felul în care te simți tu.

2. Dansul se simte

Teoria este una, practica este alta. Arthur Murray a iubit dansul, iar toți cei care îi duc munca mai departe iubesc și ei ceea ce fac și sentimentul pe care îl oferă fiecare pas de dans

3. Grijile rămân la ușă

Dacă vrei să fii un dansator bun, trebuie să urmezi regulile 1 și 2. Așa ajungi la regula 3, care este de aur. În studioul de dans Arthur Murray cea mai importantă grijă este să nu ai nicio grijă și să te bucuri de fiecare clipă.

4. Când te simți bine înveți mai repede

Această regulă este importantă pentru că, dincolo de exercițiu, dansul este o stare. Trebuie să fii pe aceeași lungime de undă cu instructorul, dar să te simți bine și în studioul de dans. Să te bucuri de compania celor din jur și să-ți amintești de fiecare dată (dacă este nevoie) că te afli pe ringul de dans pentru a te relaxa și a te simți bine. Stresul nu are loc aici.

5. Oricine poate dansa

Chiar oricine. Așa că nu te gândi că ai două picioare stângi. Sau că dansul nu face parte din abilitățile tale. A dansa înseamnă a simți. Prin urmare, atât timp cât simți, poți dansa. Restul este exercițiu.

Dacă vrei să te convingi că atmosfera este secretul unor cursuri de dans reușite, vino în studioul Arthur Murray. Suntem atât de convinși că va fi pe placul tău, încât îți oferim o lecție gratuită. Te poți înscrie aici. 

Postat de: Cici
Inscrie-te!