• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

5 motive să începi să mergi la lecții de dans

B-11

Dansul este unul dintre cele mai complexe hobby-uri pe care le-am putea avea, deoarece are un rol activ în ceea ce privește antrenamentul fizic și, practicat constant, poate avea un aport semnificativ și în ceea ce privește dezvoltarea personală. Dacă ești în căutarea unui nou hobby sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou pe cont propriu sau alături de prieteni sau de partenerul de cuplu, iată câteva motive pentru care să alegi să mergi la lecții de dans:

Dansul te relaxează
Avem în permanență nevoie de relaxare și, pe cât posibil, de echilibru în stilul nostru de viață, motiv pentru care trebuie să căutăm mereu noi moduri în care să ne deconectăm. Fix acesta este unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale dansului – destresarea. Dansând, ne eliberăm de energiile negative acumulate și căpătăm o stare generală de spirit mai bună, devenim mai pozitivi.

Dansul te ajută să-ți depășești limitele
Există multe persoane care se feresc să danseze la petreceri, evenimente sau alte ocazii din cauza faptului că au impresia că nu li se potrivește dansul și că nu s-ar descurca excepțional la acest capitol. Dansul te încurajează să ieși din zona de comfort și să nu-ți mai fie teamă de momentele în care privirile celor din jur sunt îndreptate spre tine. Mergând la lecții de dans, vei învăța să privești această activitate cu alți ochi și vei ajunge cu timpul să ai mai multă încredere în tine și să devii mai spontan.

44753971_1951811851580716_5019729300484521984_n_70

Dansul te motivează
De îndată ce intri în lumea dansului și începi să-i descoperi caracteristicile, nu vei mai vrea să te desparți de ea. Dimpotrivă, dorința de a persevera și a deveni mai bun cu fiecare curs la care participi va deveni din ce în ce mai mare. Faptul că mereu va fi o mișcare nouă pe care să vrei să o stăpânești sau un stil de dans cu care să te familiarizezi face parte din frumusețea universului dansului. Astfel, vei deveni mai ambițios și pe alte planuri și vei dori să te dezvolți în mai multe direcții.

Dansul consolidează relații
Dacă vrei să faci ceva frumos alături de persoana iubită și ești în pană de idei, îți recomandăm să-ți convingi partenerul să te însoțească la lecții de dans. De ce? Pentru că dansul vă ajută să comunicați mai bine, să deveniți echipa perfectă și să aveți și mai multă încredere în celălalt. În plus, pe parcurs vă veți crește performanțele împreună, iar sentimentul că puteți construi ceva de succes de la zero vă va încuraja să desfășurați cât mai multe activități de cuplu pe viitor.

da

Dansul îți oferă șansa să cunoști oameni noi
La Arthur Murray există mai multe stiluri de predare, printre care se numără și lecțiile de dans de grup. Participând la cursuri de dans alături de alte persoane ai șansa să legi noi prietenii, să devii o persoană mai destinsă și mai deschisă cu cei din jur și îți învingi nesiguranța care te-a determinat până acum să stai departe de ringul de dans. Instructorii școlii de dans te vor susține în permanență și îți vor demonstra că nimic nu este imposibil dacă pornești la drum cu mindset-ul potrivit. Prima lecție e gratuită, te așteptăm!

Screen-Shot-2018-05-10-at-15.13.10

Postat de: Cici
Inscrie-te!