• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

4 trucuri pentru a deveni un gentleman carismatic

IMG_9713

Ce crezi că își doresc femeile de la un bărbat? Să fie oare un abdomen definit și o freză perfectă, sau caută calități ce țin de personalitate și modul în care se poartă? Noi mergem pe premiza că, atâta timp cât ai un comportament exemplar, o faci să râdă, o tratezi cu respect, ești atent la detalii și nu în ultimul rând știi să dansezi, poți cuceri femeia dorită! Iată cele patru tipsuri pentru a deveni un gentleman carismatic și atractiv:

Fii galant!

Doamnele și domnișoarele încă preferă domnii galanți, cu maniere care să dovedească că sunt adevărați gentlemani. Chiar dacă uneori, doamnele sau domnișoarele dau impresia că micile atenții nu sunt importante, vă spunem, cu siguranță, că fiecare detaliu contează. Indiferent de personalitate, doamnele și domnișoarele iubesc „tratamentele” cu răsfăț, precum o cină în oraș, la care domnii să se comporte delicat și cu atenție. Și nu în ultimul rând, fii un bun ascultător! Atunci când doamna vorbește ascultă cu atenție, nu fii superficial!

Arthur Murray1

Nu te lăudă continuu!

După cum spuneam și mai sus, nu lăsa superficialitatea să te cuprindă și acordă atenție maximă doamnei sau domnișoarei în fața căreia te afli. În loc să povestești doar despre tine și realizările tale, încearcă să afli cât mai multe despre ea. Așa o vei face să se simtă confortabil cu tine, să se deschidă în fața ta și la final te va considera un gentleman adevărat.

Dansează cu ea!

Ce este mai intrigant pentru doamne și domnișoare decât un gentleman, care pe lângă manierele sale știe să și danseze? Vă spunem noi că absolut nimic. Ia câteva lecții de dans, unde vei învăța mișcări care o vor uimi pe doamna sau domnișoara pe care vrei să o cucerești. Multe dintre femei visează la un partener care știe să le conducă în pași de dans, și să plutească împreună pe ritmurile muzicii.

Arthur Murray(1)

Fă-o să râdă!

Dacă întrebați orice femeie ce caută într-un bărbat primul răspuns va fi: “imi doresc sa fie amuzant, să mă facă să râd și să fie inteligent”, în mai mult de 90% dintre cazuri. Poate că acesta este adevăratul secret al unei relații longevive: râsul. Cu cât petreci mai mult timp râzând cu partenera ta, aceasta se va îndrăgosti mereu de tine, fie că sunteți la începutul relației sau la a 10-a aniversare.

 

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!