• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

3 stiluri dans ideale pentru luna îndrăgostiților

dancing man

De mâine intrăm în luna februarie, care la români mai e considerată și luna dragostei, datorită celor două sărbători – Valentine’s Day și Dragobetele. Atmosfera va fi așadar dominată de multă voie bună, gânduri pozitive și, desigur, multă iubire. Pentru că dansul este una dintre activitățile cele mai îndrăgite din seria activităților de cuplu, dansatul este cu atât mai mult binevenit în această perioadă. În cazul în care nu sunteți prea siguri pe voi în ceea ce privește dansul, puteți opta pentru câteva lecții de dans la Arthur Murray și cu siguranță vi se va schimba perspectiva în acest sens. Dansatorii profesioniști de la școala de dans, care sunt de asemenea și foarte buni profesori, vă pot ajuta oricând să vă deschideți orizonturile în ceea ce privește lumea dansului. Prima lecție este gratuită!
Iată câteva lucruri despre trei dintre cele mai pasionale dansuri, pe care specialiștii Arthur Murray le recomandă tuturor cuplurilor îndrăgostite:

Valsul este primul pe această listă deoarece a fost și încă mai este considerat unul dintre simbolurile nemuritoare ale dragostei. Valsul pune foarte bine în evidență conexiunea dintre parteneri și presupune foarte multă grație. Valsul vienez, care se spune că este cel mai vechi stil de dans dintre cele existente astăzi, provine de la austrieci și este mult mai rapid și mai complex decât cel clasic, mișcările sale fiind mai tehnice și mai dificil de executat.

B-4

Tangoul este cel mai pasional dans, fiind în același timp și senzual, și dramatic, dar și interesant. Deși a fost destul de disputat ca stil de dans la început, astăzi este răspândit în toată lumea. Se caracterizează prin mișcările bruște și precise, precum și prin faptul că bărbatul conduce dansul, iar partenera îl urmează pe acesta. Cea mai populară variantă a tangoului este tangoul argentinian, care presupune foarte multă apropiere între cei doi dansatori.

B-26

Salsa este un stil de dans foarte energic și revigorant, dar în același timp senzual. Poziția bărbatului și a femeii este una foarte apropiată, atitudinea dansatorilor fiind importantă. Deși originile dansului sunt incerte, se știe că salsa contemporană a evoluat prin combinarea și adaptarea mai multor stiluri de dans de origine latino.

B-7

Postat de: Cici
Inscrie-te!