• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

3 motive pentru care preferăm dansul față de sportul la sală

13082621_1026668444095066_7589031966479047511_n

Dansul înseamnă complexitate, coordonare motrică și dezvoltarea memoriei, nu doar o sesiune de ridicat greutăți sau exerciții de alergare sau bicicletă. Această rutină de exerciții la sală poate deveni anostă pentru mulți dintre noi.

În schimb, dansul este un mod plăcut de exercițiu fizic, unde nu respecți doar o înșiruire de mișcări mecanice care nu stimulează imaginația, ci te adaptezi la muzică, înveți să improvizezi, să urmărești ritmul. Dansul rămâne alegerea ideală atunci când dorești să te menții în formă, când dorești să ai o minte echilibrată și să îți tonifiezi corpul. Din punct de vedere fizic, dansul aduce rezultate similare cu cele pe care le poți obține la sală, dar în plus, acesta are și o mulțime de beneficii pe plan psihologic, eliminarea stresului fiind printre cele mai importante.

Iată însă alte 3 motive pentru care dansul este preferat în raport cu mersul la sală sau convinge-te singur cu o lecție de dans gratuită în studioul ARTHUR MURRAY București.

#1 -Socializare

Prin dans, socializarea și crearea noilor relații de prietenie se întâmplă natural, pe când la o sală de sport nu ai astfel de oportunități. Nu înțelegeți greșit, a merge la sală este o activitate importantă în viața fiecăruia, dar prin dans ai parte de exerciții fizice într-un mediu prietenos, unde participanții își pot împărtăși povești și pasiuni comune.

Într-un studio de dans precum Arthur Murray București, sportul și plăcerea de a conversa sunt îmbinate, iar colectivul poate deveni o a doua familie. Cere acum lecția ta de dans gratuită!

_Arthur Murray Anti Astenie_2168

#2 -Încredere în tine

Un alt beneficiu pe care îl poți câștiga urmând dansuri de societate este creșterea încrederii de sine. Multe persoane aleg dansul pentru a depăși stările de timiditate, fie că sunt în cadru social, fie în cadru profesional. Desigur că și sportul la sală oferă acest beneficiu, dar este o încredere de sine ceva mai superficială, adusă în mare parte de aspectul fizic. În schimb prin dans dezinvoltura se dobândește și pe plan spiritual.

1Image_049

#3 -Îmbunătățirea posturii

Dacă toate aceste beneficii nu sunt suficiente pentru a vă convinge că dansul este o escapadă atunci când cotidianul vă acaparează viața, putem să vă mai spunem câteva. Eleganța, grația și postura dobândite după câteva cursuri de dans sunt vizibil îmbunătățite. Și rețineți: dacă nu aveți un partener, nu lăsați acest fapt să stea în calea dansului. Aduceți doar atittudinea pozitivă iar profesorii Arthur Murray vă vor ajuta să descoperiți tainele dansului.

Cursuri de dans_Arthur Murray

Vrei să afli beneficiile dansului? Vino la o lecție de dans gratuită!

ad_facebook_v3b

Postat de: Cici
Inscrie-te!