• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

3 modalitati prin care dansul de societate iti poate schimba viata

Photo Article 1

In ziua de azi nu mai punem la indoiala faptul ca dansul de societate este benefic pentru sanatatea noastra. Exista specialisti care ne pun la dispozitie o sumedenie de testimoniale si cercetari prin care garanteaza ca la nivel fiziologic, dansul de societate este o modalitate extraordinara de a ne imbunatati atat starea de sanatate fizica, precum si cea psihica.

Cu toate acestea, multi oameni au incertitudini in ceea ce priveste aplicabilitatea acestor beneficii  asupra propriei persoane.‘ Daca nu ma pricep?’ ‘ Daca nu reusesc sa ma integrez?’ ‘ Daca ma fac de ras?’–  Sunt doar cateva din intrebarile pe care si le pun, si  sunt destul de serioase.  Singura problema cu aceste ganduri, este ca sunt indreptate in directia gresita. Concentrandu-ne asupra modului prin care dansul ne poate ingreuna viata, ignoram toate beneficiile cu ajutorul carora dansul de societate ne poate face viata mai frumoasa! Pentru a va reasigura, haideti sa exploram 3 modalitati prin care dansul  va poate ajuta:

 

  1. Dansul deschide usi

 

Un lucru extraordinar pe care il facem in studiourile Arthur Murray,  este ca reusim sa construim o comunitate.  ‘Dance is something worth sharing, and we make a point of sharing it together!’ Daca te incanta ideea de a cunoaste oameni  pozitivi care exploateaza o activitate sociala si fizica placuta, dansul este cea mai buna optiune pentru tine!  Nu stii niciodata ce fel de prietenii poti lega pe ringul nostru de dans.

 

  1. Dansul de societate iti da un plus de increde in tine

 

Exista doua lucruri pe care majoritatea oamenilor sunt speriati sa le faca in public: sa vorbeasca si sa danseze. Chiar si pentru acei oameni care par ca au totul sub control, dansatul in public poate fi o sursa de stres si anxietate. Nu iti mai permite sa fii timid de acum incolo! Dansul poate fi momentul culminant al serii tale.  Tu alegi asta, asa ca alege sa dansezi!

 

  1. Dansul de societate te invata cum sa dansezi

Te-ai gandit vreodata ce inseamna asta? Dansul de societate nu este un obiect fizic pe care il primesti dupa ce l-ai platit, ca pe un tricou sau un sandwich. Dansul este o aptitudine care te urmareste peste tot, indiferent unde mergi sau ce porti. Este accesoriul perfect al vietii tale! Este o experienta minunata care te provoaca placut, in mod constant.

Nu iti lasa grijile si incertitudinile sa stea in calea urmatoarei aventuri! Incearca dansul de societate si priveste cum viata ta este din ce in ce mai frumoasa!

 

Acest articol a fost tradus si adaptat.  Aici (http://www.arthurmurraydancenow.com/blog/3-ways-ballroom-dancing-will-improve-your-life)  gasiti link-ul catre articolul original.

Postat de: Cici
Inscrie-te!