• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

10 obiceiuri pentru a dezvolta un hobby din cursuri de dans

lalaland-dwts-number

Dansul se poate transforma cu timpul în cel mai frumos hobby al cuiva, contrar așteptărilor celor mai reticenți dintre noi. De îndată ce hotărăști să faci pasul cel mare și începi să mergi la cursuri de dans, trebuie să fii consecvent și ambițios dacă vrei ca dansul să devină principalul tău hobby.
Iată o serie de lucruri pe care trebuie să le faci pentru ca dansul să urce pe scara hobby-urilor tale și să devină o pasiune:

1. Învinge mitul celor două picioare stângi
Dacă decizi să urmezi niște cursuri de dans, trebuie să pornești cu dreptul înainte și să adopți o atitudine optimistă, acest lucru cu siguranță te va ajuta pe viitor. Nu trebuie să te autoconvingi din prima că vei deveni unul dintre cei mai buni dansatori, trebuie doar să ai voință.

2. Înscrie-te cu încredere la cursuri de dans
Profesorii de dans de la Arthur Murray București îți vor demonstra că este posibil să devii un dansator bun dacă chiar îți dorești acest lucru. Tot ce trebuie să faci e să-ți iei inima în dinți și să rămâi perseverent în ceea ce privește dansul.

3. Stabilește-ți un program
Nu-ți poți îmbunătăți skillurile de dans dacă nu practici această activitate frecvent. Pentru a evolua, nu e nevoie doar de voință, ci și de timp pentru cursuri de dans și antrenament constant.

4. Nu te compara cu alții
Fiecare dansator are propriul ritm de evoluție, motiv pentru care nu trebuie să încerci să te compari cu cei din jur. Oamenii se dezvoltă diferit, în direcțiile pe care și le aleg.

5. Colaborează în permanență cu profesorul tău
Când e vorba de cursuri de dans, profesorul este foarte important, deoarece el are misiunea de a te introduce într-o latură artistică pe care poate nu ai mai experimentat-o anterior, iar acest lucru necesită mult tact.

IMG_0959

6. Optează și pentru lecții de grup
La Arthur Murray te poți bucura de mai multe tipuri de predare, existând lecții individuale, de grup, sau evenimente tematice la care studenții învață lucruri noi. Dansul în grup întărește sentimentul de apartenență și încredere în sine.

7. Dansează cu cât mai mulți studenți
Nu doar profesorul este cel căruia trebuie să-i acorzi atenție în ceea ce privește cursurile de dans. Colegii te pot ajuta foarte mult în drumul spre evoluție, puteți învăța unii de la alții și vă puteți susține reciproc.

8. Ieși din zona de comfort
Cu timpul, vei avea mai multă încredere în tine și în abilitățile tale în ceea ce privește dansul, astfel încât vei reuși să ieși complet din zona de comfort, poate chiar fără să-ți dai seama. Dansul este un aliat perfect în acest sens.

9. Achiziționează un echipament special de dans
Pe parcurs vei deveni din ce în ce mai bun, iar o pereche de pantofi speciali de dans cu siguranță vor fi foarte utili. Pe lângă aceștia, există și haine speciale pentru dans, care sunt concepute astfel încât să favorizeze lejeritatea mișcărilor.

10. Împărtășește-ți experiențele!
Dacă călătoria ta în privința dansului este una de succes și ai învățat lucruri folositoare din ea, nu te feri să le povestești și cunoscuților despre ea și să-i sfătuiești să aleagă dansul drept hobby. La Arthur Murray, întâmpinăm pe toată lumea cu brațele deschise!

IMG_1005

Postat de: Cici
Inscrie-te!